7 gode ideer til den første date i 2024

Når jeg går på min første date, føler jeg altid en snurren af nervøsitet – især hvis det er første gang, at vi møder hinanden. Derfor er det virkelig en god idé at have en klar plan for, hvad vi skal lave, så der ikke opstår en mærkelig stemning.

Jeg ved, at du overvejer, hvad der kunne være sjovt at lave på en date. Men det kommer virkelig an på personen, som du skal på din første date med.

Forhåbentlig har I allerede snakket lidt sammen og kender til hinandens interesser og hobbyer. Måske ved du, om din udkårne er interesseret i kultur, sport, romantik eller noget helt andet.

Det er faktisk en god idé at tilpasse den første date til din potentielle partners interesser.

Så selvom du måske ikke er den sporty type, kan det være, at du skal prøve at træde lidt ud af din komfortzone, hvis din date virkelig elsker at cykle eller noget lignende.

I denne artikel får du syv gode ideer til den første date.

Den aktive og sporty date

Hvis din udkårne er vild med sport, kan det være en god idé at finde på en aktiv date, hvor I kan bevæge jer lidt.

Jeg er sikker på, at din date har svært ved at sidde stille og måske endda keder sig lidt på en traditionel kaffedate – det er bestemt ikke et godt tegn, hvis min potentielle partner keder sig på vores første date.

Hvis vi virkelig ønsker at have det sjovt, kan jeg for eksempel foreslå klatring – så er vi sikre på, at vores blod pumper rundt i kroppen.

LÆS MERE  5 gaveidéer til kæresten der har alt

Hvis du hellere vil være på den sikre side og undgå at påføre mig eller dig selv sportsrelaterede skader, kan en frisk cykeltur nok være nok.

Hvis det er vinter, foreslår jeg, at vi tager ud og skøjter! Det er super romantisk og får også pulsen til at stige.

Vidste du forresten, at en høj puls frigiver de samme hormoner som kærlighed?

Motion kan nemlig få kroppen til at frigive stoffer som serotonin og endorfiner, som også frigives under forelskelse.

Så måske det ikke er helt dårligt med en sporty date. Og til sidst når du er rigtig træt og øm i musklerne, så kan vi give hinanden lidt massage (PROTIP: Overvej evt. en massagepistol. Her kan du læse om de bedste på markedet).

En date med kulturelskeren

Skal du på første date med en kulturelsker, er der mange gode muligheder. Vi kan tage på museum, og her findes der jo mange valgmuligheder.

Måske studerer din udkårne kunsthistorie eller biologi? Så tag dem med på et lokalt kunstmuseum eller en tur på et zoologisk museum eller botanisk have.

Her er der en chance for, at vi begge kan lære lidt, og din date vil sikkert elske at vise sig frem og fortælle lidt om alt det, han eller hun ved.

Vi kan også tage til en lokal ølsmagning – men sørg for, at din potentielle partner kan lide øl!

Men ærligt talt, jeg er kommet lidt skævt fra start. Når man er til en ølsmagning, handler det ikke om at blive fuld som en steger på sin første date, men selvfølgelig får man lidt at drikke – måske kan det endda hjælpe samtalen lidt på vej?

De fleste af os mister nemlig lidt flere hæmninger og barrierer efter et par øl eller to.

LÆS MERE  10 tips til at få dit første date-look til at se godt ud

Men lad mig understrege, at jeg ikke anbefaler, at du bliver fuld på din første date – medmindre du er utrolig charmerende efter fem tequilashots klokken to om natten.

En date med den barnlige side

Hvis du og din date er rigtige legebørn, så hold fast i det og lav noget sjovt – måske endda noget lidt barnligt på jeres første date. Hvad med for eksempel en omgang Ludo eller en tur i forlystelsesparken?

Der er efterhånden mange brætspilscaféer at finde, da brætspil og fysiske spil generelt har fået et stort comeback de seneste par år.

I går aftes tænkte jeg på, hvad jeg kunne gøre for at have en sjov og mindeværdig første date. Jeg ønskede virkelig, at vi kunne lære hinanden at kende og have det sjovt uden nogen akavet tavshed undervejs.

Så kom jeg på en idé! Jeg foreslog, at vi kunne spille et spil som Ludo eller Trivial Pursuit. Det ville være en fantastisk måde at snakke sammen og samtidig have det sjovt. Jeg elsker tanken om at konkurrere og grine sammen.

Men hvis vi ville have en ekstraordinær oplevelse, kunne vi tage til en forlystelsespark! Forestil dig at køre på vilde rutsjebaner, prøve spændende forlystelser og have en fantastisk tid sammen. Det ville helt sikkert få vores hjerter til at banke af spænding og udløse en masse endorfiner.

Og hvem ved? Måske kunne vi genskabe en filmklassiker og spille et lotterispil, hvor du kunne vinde en sød bamse til mig. Det ville være en sød gestus og en sød lille påmindelse om vores første date.

Så mange muligheder for en fantastisk første date

I denne artikel vil jeg gerne dele mine syv bedste ideer til en første date. Vi kunne tage på en klatretur og komme tættere på hinanden gennem fysisk udfordring. Eller vi kunne tage på en hyggelig cykeltur og nyde naturen sammen.

LÆS MERE  Kysseguide 9 trin til det perfekte kys - Hvad venter du på

En anden idé kunne være at tage en tur på skøjter. Forestil dig hvor sjovt det ville være at glide rundt på isen sammen og få et godt grin.

Hvis vi er mere interesserede i kunst og kultur, kunne vi besøge et museum sammen. Vi kunne se på kunstværker, lære noget nyt og have interessante samtaler.

Eller hvis vi er ølelskere, kunne vi gå på en ølsmagning og udforske forskellige smagsvarianter sammen. Det ville være en sjov og afslappet måde at blive bedre bekendt på.

En alternativ idé kunne være at mødes på en brætspilscafé. Vi kunne spille spil, udfordre hinanden og have det sjovt.

Endelig kunne vi tage en tur til en forlystelsespark og få adrenalinen til at pumpe. Det ville være en fantastisk måde at få masser af spænding og uforglemmelige minder sammen.

Valgmulighederne er mange, og vi kan selvfølgelig finde på endnu flere idéer, der passer til vores interesser og personligheder. Måske har vi et fælles yndlingsband, vi kunne tage til koncert med!

Så kan du gå til koncert. Du kan også tage ind og se en comedyshow, sejle i kano eller måske det helt klassiske møde på en café passer bedst til dig.

Det vigtigste er, at du kender personen og ikke fuldstændigt fejlbedømmer deres interesser og hobbyer.

Samtidig er det også vigtigt, at du synes, at jeres date bliver sjov, og at det er noget, du selv har lyst til.

Dates skal nemlig være sjove, gerne hvor vi begge to måske prøver noget nyt, og lærer hinanden bedre at kende.

Skriv en kommentar