Anmeldelse af Single.dk

Jeg har testet Single.dk, en dating hjemmeside designet til folk som dig, der leder efter noget seriøst. Det er en fantastisk platform for både mænd og kvinder, der ønsker at finde det næste lange forhold i deres liv.

Jeg vil fortælle dig om denne dating side, som har været der i lang tid og har tiltrukket mennesker i alle aldre.

Dette websted er en af de ældste i Danmark og har eksisteret siden 1999. Både unge og gamle mennesker har brugt dette websted til at finde deres næste partner.

De har brugt mange penge på markedsføring, hvilket sikkert er en af grundene til, at de fleste kender til dette websted, uanset om de har brugt det eller ej.

Hjemmesiden er virkelig nem at bruge, og det første du skal gøre er at opbygge din profil.

Det burde ikke være svært for de fleste at finde ud af, hvordan man opretter en brugerprofil og begynder at prøve online dating.

Single.dk siger selv på deres hjemmeside, at de har bragt mange par sammen, men det er svært at sige om det er sandt.

De har mere end 50.000 aktive medlemmer i Danmark og kalder sig en af landets største datingsider.

Det kan være rigtigt, fordi de har eksisteret i mange år og var nogle af de første på markedet.

Her er en hurtig oversigt:

Fordele:

– Brugervenligt system

– Gratis oprettelse

– Bredt kundesegment

– Høj succesrate

Ulemper:

– Ikke plads til Niche dating

– Ikke helt gratis

– 3 måneders binding

Nu vil jeg fortælle dig noget vigtigt om Single.dk.

Første måned:

– Eksisteret siden:

– Følgende måneder:

Hvad koster single.dk medlemskab?

Der er flere muligheder for priser og betaling for medlemskab på Single.dk.

Pr. måned

Der er generelt tre forskellige muligheder, du kan overveje, når du opretter en profil på denne side:

1. En gratis bruger:

Du kan altid tilmelde dig gratis på Single.dk, og du får også adgang til en række funktioner med en gratis bruger.

Når du har et gratis medlemskab, kan du blandt andet bruge funktioner som spørgeskema, fotofunktion, søgefunktion, modtage kontaktforslag og besøge de profiler, der vises i kontaktforslag.

Det er dog sjældent tilstrækkeligt for de fleste brugere med disse funktioner, da det ikke tillader meget mulighed for chat og kommunikation med eventuelle partnere.

2. Betaling med dankort:

Hvis du gerne vil betale for at have flere muligheder og fordele, når du bruger din datingprofil på Single.dk, kan du vælge at bruge betalingsmetode med dankort.

Denne løsning giver dig blandt andet mulighed for at få den første måned til kun 29 kroner, mens de følgende måneder kommer til at koste 199 kroner.

Jeg vil gerne præsentere dig for en praktisk løsning, hvor du kan oprette en bruger på Single.dk. Det er dog vigtigt at vide, at når du vælger denne mulighed, forpligter du dig i mindst 3 måneder og kan derfor ikke opsige din bruger med øjeblikkelig virkning

3. Betal med mobilen:

Der er en anden mulighed, når du opretter en bruger på Single.dk. Du kan betale for ekstra fordele ved at bruge mobilbetaling.

Dette adskiller sig lidt fra dankortbetaling, fordi der er nogle andre priser, som du skal være opmærksom på.

Du vil for eksempel få mulighed for et kortvarigt medlemskab i 14 dage, som kun koster 90 kroner.

Betalingen sker via SMS, og du får de samme fordele som ved betaling med dankort.

Pris Fra 199 kr./md.

Medlemmer 50.000

  • Seriøsitet er vigtigt for os
  • Vi har over 20 års erfaring
  • Vi hjælper dig hele vejen

Du skal selv afgøre, hvilken løsning der er bedst for dig, når du opretter dig på Single.dk.

Betalingsprofilerne kaldes “guldmedlemskab” og giver dig adgang til meget flere funktioner end et gratis medlemskab.

Derfor vil de fleste sige, at dette er den bedste løsning, da du her kan få fuldt udbytte af hjemmesiden.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Single.dk er den rette side for dig, og om du skal betale for det, kan du med fordel starte med en gratis profil.

Her har du mulighed for at mærke siden og se, hvilke andre typer profiler du kan finde på siden.

Det er en god måde at teste siden og dens potentiale, før du beslutter dig for, om du vil opgradere til en betalingsprofil.

Opbygning af hjemmesiden

Hos Single.dk træder du ind i en brugervenlig hjemmeside, hvor du først bliver spurgt om, hvorvidt du er en mand eller kvinde.

Når du har besvaret dette spørgsmål, begynder du automatisk oprettelsen af din profil på siden. Det er en smart strategi, der får folk til at komme godt i gang med oprettelsen.

Og det er ikke bare det. Ved at gøre det på denne måde, gør vi det også nemmere for dig som bruger. Du vil ikke være i tvivl om, hvor du skal starte. Vi vil starte med at oprette en konto for dig. Men så begynder folk at tænke, er det her ikke bare et forsøg på at narre os til at gøre noget, vi ikke nødvendigvis selv vil?

Hvis du scroller længere ned på forsiden, kan du finde mere information om vores side. Vi har en kort resumé af, hvad Single.dk er, og hvem vi henvender os til.

Og hvis du vil have endnu mere information, kan du klikke på “læs mere”, hvor du vil finde en længere beskrivelse af os, hvordan vi er startet, og hvad vores mål er.

Herunder har jeg en kort video, der fungerer som en reklamefilm for denne side. Jeg synes, det er en god måde at få din opmærksomhed på, for videoer har vist sig at være virkelig effektive til at fange folk. Og når vi taler om videoer, er det faktisk en fantastisk måde at holde dig interesset i siden.

Til sidst på forsiden har vi nogle anmeldelser fra tidligere brugere, der faktisk har fundet kærligheden her. Og vi har også nogle citater fra store aviser som FINANS og Politiken, der har sagt noget godt om os.

Jeg vil gerne fremhæve noget interessant ved denne side – der er ingen menulinje. Du har kun forsiden at arbejde med, hvilket kan virke forvirrende, men det gør faktisk opbygningen endnu mere simpel.

Der er ikke en masse forstyrrende elementer at tage stilling til, men der er fokus på at oprette en profil. Det er bemærkelsesværdigt, at spørgsmålet om køn, der indleder oprettelsen af en profil, følger med som en pop-up, der følger dig hele vejen ned på siden.

Fordele ved Single.dk

Single.dk kalder sig selv for en af Danmarks største datingsider, så der må være nogle fordele ved denne side, som ikke findes andre steder.

Sikkerheden er helt sikkert en fordel, da de prioriterer at beskytte brugernes data og skabe en tryg platform.

Brugervenligt system

Som sagt tidligere, bruger jeg et super nemt system på Single.dk. Deres hjemmeside på computeren er rigtig nem at bruge, og det giver mening for de fleste.

Men det handler ikke kun om computeren. Mange bruger også deres telefon til at gå på internettet.

Det er derfor godt, at Single.dk også har en mobilvenlig version. Det gælder både, når du besøger siden på din mobilbrowser og når du bruger deres app.

Systemet er nemt at bruge, og det fungerer godt på både computer, mobil og app.

Gratis oprettelse er helt klart en fordel på Single.dk. På den måde kan alle komme ind og date, uanset om de vil betale eller ej.

Men lad mig fortælle dig, der er faktisk mulighed for at få endnu flere fordele på denne side. Det kan virkelig gøre dating sjovere og lettere, hvis du vælger at investere nogle penge i din profil.

Et bredt udvalg af brugere

Single.dk er for alle heteroseksuelle singler og henvender sig derfor ikke kun til en bestemt gruppe mennesker.

Det kan både være en fordel og en ulempe, men generelt set er det en fordel, fordi det betyder, at stort set alle i befolkningen kan bruge siden.

Der er ingen strenge begrænsninger, og der er brugere i alle aldersgrupper på siden.

Høje succesrater

Ifølge Single.dk er de en af de mest succesfulde datingplatforme i Danmark, hvad angår at bringe par sammen. Det kan kun betyde én ting – at siden har utrolig stor succes.

Jeg kan fortælle dig, at der er virkelig gode muligheder for at finde din kommende partner, hvis du laver en profil og går på jagt på deres side.

De siger også, at de bruger den mest seriøse match-making teknologi på markedet, som må være en stor hjælp til at finde partnere, som du sikkert vil være interesseret i. Det øger helt sikkert dine chancer for succes.

Ulemper ved Single.dk

Selvom der er mange fordele ved at bruge Single.dk, er der selvfølgelig også nogle ulemper.

Lad mig give dig et overblik over de vigtigste ulemper ved siden:

Plads til kun én type dating

Det kan være en fordel, at Single.dk henvender sig til alle heteroseksuelle mænd og kvinder, men det kan også være en ulempe, fordi der ikke er plads til specialiseret dating.

Når du opretter en profil, har du ikke mulighed for at angive, om du er til mænd eller kvinder.

De antager, at du tilhører den generelle gruppe og tager ikke hensyn til dem, der måske er anderledes i forhold til deres datingpræferencer.

Som en konsekvens bliver mange mennesker faktisk udelukket fra siden og kan ikke bruge den.

Ikke helt gratis

Selvom det er gratis at oprette en bruger på siden, er det stadig ikke helt gratis i længden.

Technically kan du være på siden uden at betale, men du vil gå glip af mange fordele.

Hvis du vil få mest ud af siden, bliver du nødt til at betale. I længden kan det blive ret dyrt, hvis du vil have succes med din profil.

3 måneders binding

Når du betaler for et medlemskab på Single.dk, kan du selvfølgelig afmelde det senere, hvis du finder kærligheden eller ikke længere er interesseret i at lede.

Du skal dog være opmærksom på, at der er en tre måneders opsigelsesperiode for dit abonnement, hvilket er ret lang tid i forhold til andre datingprofiler.

Det kan hurtigt blive dyrt at have en profil på en side, som du ikke længere ønsker at bruge.

Hvad siger folk på Trustpilot?

Single.dk har fået mere end 1300 anmeldelser på Trustpilot og har en bedømmelse på 3,3 ud af 5 stjerner. De ligger altså lidt over gennemsnittet i vurderinger.

Opdelingen af vurderingerne er som følger: 11 procent har givet 1 stjerne, 5 procent har givet 2 stjerner, 14 procent har givet 3 stjerner, 36 procent har givet 4 stjerner og 34 procent har givet 5 stjerner. Fordelingen viser klart, at der er en positiv holdning til siden.

Jeg vil fortælle dig om Trustpilot, en fantastisk hjemmeside, hvor virksomheder kan få anmeldelser fra forbrugere som dig og mig. Det er som at have en offentlig samtale om virksomheder, og det er super nyttigt, når man skal træffe beslutninger om, hvor man skal købe noget.

Det er en virkelig smart måde for forbrugere som dig at dobbelttjekke forskellige virksomheder, hvis du har nogen tvivl om, hvor pålidelige de er.

Der vil selvfølgelig altid være både positive og negative anmeldelser, men hvis firmaet har en bedømmelse over 3, er der stor sandsynlighed for, at det er en pålidelig og god side.

Selvom Trustpilot er en god kilde til at bedømme, om du kan stole på en virksomhed, er det også vigtigt at være opmærksom på, at anmeldelserne er meget individuelle.

Forskning viser for eksempel, at folk er mere tilbøjelige til at skrive en anmeldelse, hvis de har haft en dårlig oplevelse frem for en positiv en.

På Trustpilots Single.dk-side er der forskellige anmeldelser i kommentarfeltet. Den mest almindelige negative feedback handler om betalingen og priserne.

Jeg kan godt forstå, hvis du synes, det er overraskende og irriterende at være bundet i 3 måneder, hvis du ikke har læst reglerne omkring bindingsperioden, når du tilmelder dig en betalingsprofil på Single.dk. Det giver jo god mening, når man tænker på, at Single.dk har højere priser og en længere bindingsperiode end andre danske datinghjemmesider.

Når folk giver negativ respons, så handler det primært om prisen og abonnementet, og ikke om den faktiske oplevelse med profilerne eller servicen på siden.

Så det ser ud til, at siden faktisk er godt vurderet, når det kommer til kvaliteten af datingmulighederne og kundeservicen.

Derfor er det op til dig at bestemme, om det er værd at betale for Single.dk. Det er en fantastisk datingside med masser af muligheder for at møde andre singler og finde kærligheden. Og det bedste er, at du kan teste siden gratis, før du beslutter dig for at betale for ekstra funktioner til din profil.

Rabatkoder til siden

Ja, det er rigtigt, du skal betale lidt penge for at få det bedste ud af Single.dk. Men der er gode nyheder! Du kan få rabat på prisen ved at bruge en af de mange rabatkoder, der findes online.

Der er masser af hjemmesider, der har samlet rabatkoder til mange forskellige virksomheder, herunder Single.dk. Du kan nemt finde rabatkoder til Single.dk ved at søge på Google efter “rabatkode Single.dk”.

Nu vil du ofte støde på mange websteder, der viser dig koder til rabatter for datingtjenester. Med disse rabatkoder kan du spare en masse penge i længden, hvis du ønsker at have et betalingsabonnement på Single.dk.

Når du leder efter rabatkoder, er det altid en god idé at søge efter dem regelmæssigt. Der sker hele tiden ændringer i rabatkoderne, så der er altid nye og gode rabatter, som du ikke vil gå glip af.

Ved at holde dig opdateret kan du altid få fat i de nyeste rabatter.

På denne måde kan du have dit medlemskab i lang tid og spare mange penge i forhold til dem, der betaler den fulde pris for abonnementet.

Jeg vil gerne påpege, at der kan være forskelle i størrelsen af rabatter eller præcis hvad de gælder for. Du kan derfor ikke være sikker på, at du altid vil spare 50% på dit abonnement, bare fordi du har fået en rabatkode med sådan en rabat én gang.

Er Single.dk sikker at bruge?

Når du tilmelder dig en ny datingside, er det vigtigt, at du føler dig tryg ved udbyderen. Dette skyldes, at du skal give personlige oplysninger og billeder, som du skal kunne stole på ikke bliver misbrugt.

Single.dk er helt klart en af de pålidelige datingsider, du kan finde i Danmark. Hjemmesiden ejes af et dansk firma, hvilket allerede giver en form for tryghed for mange danske brugere.

Ejeren af hjemmesiden er:

  • Firmanavn: Single.dk ApS
  • Adresse: Brovej 20A, 8800 Viborg
  • CVR: 304-985-26
  • Datatilsynet
  • Privatlivspolitik

Jeg ved, at danske virksomheder også kan snyde med data og lignende, men de er underlagt danske love og regler. Disse er med til at øge din sikkerhed, når du er online, og de fleste danske virksomheder sørger naturligvis for at følge reglerne, da de ellers kan få store problemer.

Desuden er hjemmesiden sikret med SSL, hvilket sikrer dig sikre betalingsmetoder. Dette er særligt vigtigt, da de fleste betaler for at have deres bruger på siden.

Når du betaler for et abonnement, skal du kunne være sikker på, at dine kortoplysninger ikke bliver videregivet eller på nogen måde kan ende i de forkerte hænder.

Derfor er det virkelig betryggende, at Single.dk sørger for et sikkert betalingssystem, hvor du trygt kan betale for dit abonnement uden at bekymre dig om, at dine oplysninger bliver eksponeret.

Sikkerhed kan også komme i form af de profiler, du møder på siden. Nogle datingsider har falske profiler, der forsøger at bedrage dig.

Det kan for eksempel være personer, der forsøger at overtale dig til at overføre penge ved at udgive sig for at være nogen, de ikke er. Hos Single.dk har vi et telefonverifikationssystem, der har til formål at holde svindlere væk fra siden. Dette skaber en høj grad af sikkerhed for de kontakter, du møder på sitet.

Takket være vores verifikationssystem kan du føle dig tryg og være sikker på, at flertallet af brugerne på siden har seriøse intentioner.

Når jeg færdes på denne side, er jeg glad for at se, at de gør meget for at sikre min generelle sikkerhed. Og hvis jeg nogensinde oplever problemer, kan jeg altid stole på deres kundeservice til at hjælpe mig.

Jeg er forsikret om, at de vil besvare mine henvendelser inden for 24 timer, så jeg behøver aldrig at vente længe på en løsning. Det er beroligende at vide, at der er altid hjælp til rådighed, hvis noget ikke fungerer eller hvis jeg har mistanke om svindel fra en brugers side.

Sådan opsummerer jeg det:

Alt i alt er Single.dk en fantastisk dansk datingside, som jeg virkelig kan få meget ud af. Den er populær blandt størstedelen af befolkningen og fokuserer på seriøse forhold, hvilket betyder, at jeg nemt kan finde kærligheden.

MEN, du kan også vælge at have mere afslappede møder og uforpligtende forhold, hvis du er mere til den slags, fordi du styrer samtalen og kommunikationen med andre brugere.

SELVOM mange mennesker og alle aldersgrupper bliver tiltrukket af denne hjemmeside, er det uundgåeligt, at nogle bliver udelukket på grund af dens fokus kun på for eksempel heteroseksuelle forhold.

Dette kan være et problem for folk, der søger kærligheden men ikke passer ind i Single.dk’s kategorisering.

Når det kommer til prisen, er det op til den enkelte at bedømme, hvad der er rimeligt at betale for brugen af ​​denne hjemmeside. Det er godt, at det er gratis at oprette en profil, men da du ikke har mange gratis funktioner til rådighed, er der kun få, der kan holde fast ved denne løsning i længere perioder.

Der er en god grund til, at du næsten ikke kan undgå at skulle betale for din bruger. Single.dk har nemlig nogle relativt høje priser sammenlignet med andre danske datingsider.

Men det er også en meget populær side med mange brugere og funktioner, der kan hjælpe dig med at finde din næste partner, så den lidt højere pris kan sagtens være det værd i sidste ende.

Selvom du måske synes, at prisen er lidt for høj, kan du nemt finde rabatkoder til siden, der kan gøre det lidt billigere for dig at bruge de mange udvidede funktioner.

Alt i alt er der både fordele og ulemper ved Single.dk, men når man overordnet ser på det, virker det til, at der er flere fordele end ulemper.

Derfor er det en fantastisk idé at afprøve denne datingside, hvis du er på et punkt i dit liv, hvor du virkelig ønsker at finde kærligheden. Især hvis du leder efter et langvarigt forhold, er Single.dk det helt rigtige sted for dig, da det er her, de er mest erfarne.

Det er super nemt at besøge hjemmesiden og oprette en gratis bruger for at afprøve, om det er den rette datingside for dig.

LÆS MERE  Dating for Gifte 4 bedste datingsider for gifte Gratis Oprettelse

Skriv en kommentar