Er det tid til at stille det store spørgsmål

Er du klar til at tage det næste skridt? Tiden er kommet til at spørge det store spørgsmål, du har gået og tumlet med. Lad os fejre kærligheden og skabe et minde for livet. Forbered dig på at gå ned på knæ og spørge den eneste ene, om hun vil tage imod dit hjerte og dele resten af livet med dig. Det er en øjeblikkelig, der vil ændre dit liv for evigt.

Er det tid til at stille det store spørgsmål

Jeg tror, ​​det er normalt at nå et punkt i ethvert forhold, hvor vi bliver nødt til at spørge hinanden nogle ting. Skal vi blive sammen? Elsker vi hinanden? Vil vi gerne blive gift? Vil vi gerne have børn? Alle de spørgsmål, som vi ser mændene skrige væk fra i tegneserier og sæbeoperaer.

Nu kommer I til et af de største af disse spørgsmål – I skal blive forlovet. Der er en hel masse spørgsmål og forvirring omkring ringe, tidspunktet og hele situationen, som jeg slet ikke ved noget om. Men heldigvis kan jeg hjælpe dig med at få mere klarhed.

Tiden er kommet – hvad nu?

Det første, største og vigtigste spørgsmål er selvfølgelig, om tiden er den rigtige. Du ser nok lidt fjollet ud, hvis du knæler ned med forlovelsesringe i hånden og får et nej som svar.

Jeg står over for et stort spørgsmål – er I klar til at blive forlovet? Men endnu vigtigere, hvordan ved jeg, om I er klar?

LÆS MERE  Sådan klæder du dig på til en første date

Det er svært at svare på. Det er netop den mystiske del af at spørge nogen, om de vil følge dig resten af livet – du har ingen anelse om svaret. Og du kan ikke rigtig bede om hjælp fra mange andre.

Der er dog et par ting, du kan gå ud fra. Du ved, om din partner har lyst til at blive gift. Du ved, at du elsker personen. Og du ved, at du selv ønsker det. På det stadie er du allerede godt på vej. Det sidste skridt handler om at læse signalerne og vælge det rette tidspunkt.

Scenen for det store spørgsmål

Jeg er helt bekendt med situationen, når det kommer til at fri. Jeg har set utallige frierier i tv, film og hørt om det fra mine venner og familie. Alligevel sidder jeg her og er nervøs og har svært ved at finde ud af, hvordan jeg skal gøre det.

Eller måske ved du allerede, hvordan du vil gøre det, men du er usikker på de mere formelle detaljer. Måske ved du ikke, om I begge skal have en ring, når du frier. Måske har du ingen anelse om, hvilken ring du skal købe eller hvor dyr den skal være. Måske vil du slet ikke have en ring til selve frieriet.

Det bedste og største råd, jeg kan give dig er at købe en ring. Det kan være, at din partner ikke ønsker at bære forlovelsesringen, og det er op til partneren. Mange vælger at springe forlovelsesringen over og vente til brylluppet for at udskifte den. Men hvad nu hvis din partner virkelig gerne vil have en ring, og du ikke har en klar?

LÆS MERE  Anmeldelse af Flirt.com

Det er nemmere at tage en ring op af lommen igen, hvis den ikke ønskes, end at forsøge at trylle den frem af ingenting.

Et minde for resten af livet

Det er utroligt stressende at skulle fri. Det kan virke irriterende og frustrerende. Hvorfor er der så meget stress og bekymring forbundet med at fortælle den person, du elsker, at du ønsker at tilbringe resten af dit liv sammen med dem?

Der er faktisk en rigtig god grund til det, desværre. For frieri er ikke bare noget, der sker hurtigt og er overstået. Det er en særlig begivenhed, som I vil huske sammen resten af jeres liv.

Hvis det ikke går som planlagt, eller hvis det ikke helt bliver, som I havde håbet, så er det selvfølgelig ikke så slemt. I elsker hinanden, og I kan altid skabe nye minder sammen. Men frieri er ofte noget, som begge parter i et forhold har tænkt over i lang tid. Man har forestillet sig, hvordan man vil stille spørgsmålet, hvordan det bliver, og hvad der skal ske bagefter.

Jeg kan aldrig helt leve op til jeres høje forventninger, men jeg kan blive noget særligt og unikt, hvis jeg gør det med lidt charme og masser af kærlighed. Det kunne være en god idé at inkludere noget musik, en speciel placering, mad og andre ting, som passer til vores forhold, minder eller noget andet, som vi deler sammen. På den måde vil aftenen allerede være særlig, inden jeg tager ringen frem.

Derudover vil det måske også få min partner til at være forberedt på, at der kan ske noget stort denne aften. Det kan lette lidt af presset, når begge parter ved, hvad der skal ske.

LÆS MERE  Spar penge med den rette bryllupsplanlægger

Hvad skal jeg gøre med ringen?

Ringen er endnu et stort spørgsmål. Og der er ikke mange rigtige svar. Du behøver ikke bruge tre månedslønninger på ringen eller følge nogle mærkelige regler.

Alle forhold er forskellige, og prisen på ringen, som ringens design og lignende, kan jeg ikke sige noget entydigt om. Du skal selv tænke over, hvem din partner er og hvad I begge ønsker.

Det klassiske er jo, at du spørger din partners bedsteven eller familiemedlem om, hvad din partner kunne ønske sig af en ring. Hvis du nu er helt på bar bund, er det en god idé. Det sætter dog en del pres på venen eller familiemedlemmet, som selvfølgelig ikke må sige noget. Så vælg personen med omhu.

Husk hvorfor du gør det

Tilbage til stressen og alle tankerne, jeg banker rundt med i hovedet. Det tarvelige her er, at de på en måde skal være der. Så jeg kan ikke bare slippe af med dem.

Skriv en kommentar