Er han vild med mig Sådan finder du ud af sandheden

Mon han er forelsket i mig? Er han vild med mig? Spørger du dig selv også, hvad han egentlig tænker? Mærker du også den særlige forbindelse mellem os?

Er han vild med mig Sådan finder du ud af sandheden

Jeg tænker på disse spørgsmål, og måske har du også udvalgt en fyr, som du ikke er sikker på hvad han føler og tænker?

Bare rolig, jeg vil hjælpe dig med at finde ud af det og give dig nogle tip til, hvordan du kan få klarhed over hans følelser for dig.

Det kan næsten være uudholdeligt at have følelser eller interesse for en fyr, når man ikke ved, hvad han tænker og føler om en. Derfor kan man hurtigt bruge mange timer på at tænke over, hvad fremtiden kan bringe for jeres forhold.

Det kan være svært at finde ud af, og man bruger måske meget tid og energi på at spørge sig selv, ‘er han forelsket i mig?’

Her på min side har jeg samlet lidt inspiration til, hvordan du kan finde ud af, om den fyr, du tænker på, er interesseret i dig. Så kan du endelig bestemme, om du skal fortsætte eller give det op.

Tager han kontakt til dig?

Et ret sikkert tegn på, om han kan lide dig, er, om han viser interesse i at tale med dig. Prøv at lægge mærke til, om han kontakter dig, eller om du altid er den, der tager initiativ til samtalerne.

Svarer han på dine beskeder, eller ignorerer han dem ofte? Har han nogensinde startet en samtale med dig, eller er det altid dig, der starter samtalerne først?

LÆS MERE  Kan man finde drømmekæresten på Camino Francés Hør en romantisk historie

Er det ham, der tager initiativet til at lave planer og hænge ud, eller er det altid dig, der foreslår at mødes?

Hvis en fyr er interesseret i dig, vil han altid finde tid til at svare dig. Måske ikke med det samme, men han vil helt sikkert komme tilbage til dig.

Hvis han gentagne gange undskylder sin manglende respons ved at sige, at han har været optaget, ikke havde strøm på sin telefon, var sammen med sine venner eller glemte det, er det sandsynligt, at han ikke er interesseret i dig.

Hvis det altid er dig, der starter samtalen, er han sandsynligvis heller ikke interesseret i dig.

Hvis en fyr virkelig er vild med dig, vil det være lige så svært for ham at lade være med at kontakte dig, som det er for dig at lade være med at kontakte ham.

Hvornår viser han interesse?

Hold også øje med, hvornår han viser interesse for dig.

Jeg kan godt følge med, når en fyr ikke er lige så interesseret i mig, som jeg er i ham. Hvis han kun svarer på mine beskeder om fredagen og lørdagen aften, når vi måske går hen mod mere intime øjeblikke, men ikke i løbet af ugen, så tyder det på, at han ikke er så interesseret i mig og ønsker et mere dybdegående forhold.

Hvis han også viser mindre interesse for mig, når der er andre piger omkring, eller når vi er ude i byen, hvor der er mange andre muligheder og tilbud, så er chancerne store for, at han ikke er interesseret i mig.

LÆS MERE  Få hjælp som pårørende til en misbruger

Men hvis han konsekvent viser sin interesse for mig hver dag, og også offentligt viser, at han er interesseret, selv når der er andre piger omkring, så er det meget sandsynligt, at han faktisk er interesseret i mig.

Og hvis han vælger mig frem for andre piger, så kan jeg næsten være sikker på, at han virkelig er interesseret i mig.

En god tommelfingerregel er, at når en fyr kan lide dig, så viser han det på en eller anden måde.

Fyre spiller normalt ikke kostbare og de har ikke tid til psykologiske spil, hvor de siger én ting men mener noget andet. Ofte mener en fyr det, han siger og gør, og derfor kan du få mange oplysninger fra hans handlinger og direkte udtalelser.

Spørg ham

Det mest åbenlyse, du kan gøre, er naturligvis at spørge ham direkte. Hvis du spørger ham direkte, bliver det hurtigere klart, hvor I står.

Er han vild med mig Sådan finder du ud af sandheden

Det betyder også, at du kan ende med at få et nej, og det er selvfølgelig ikke rart.

Men det er vigtigt at huske, at når du bliver afvist, så ved du i det mindste, at det er tid til at gå videre i stedet for at spekulere på, om han er interesseret i dig. Så selvom det gør ondt, kan en afvisning faktisk være en god ting.

Når du vil spørge ham, så sørg for at gøre det, når I begge er ædru og har mulighed for at tale privat sammen.

Undgå at spørge ham, når enten du eller han er beruset, og undlad også at spørge, hvis stemningen mellem jer er dårlig eller hvis du er sur.

LÆS MERE  At handle med penge kan være en god forretning

Det kræver mod at spørge direkte, hvad ham du er interesseret i, synes om dig. Det kan også tage lidt tid, men det er værd at prøve.

Skriv en kommentar