Få et bedre look med nye briller og scor din kommende kæreste

Briller er virkelig cool! Ja, du læste rigtigt! Piger er vilde med fyre, der bærer briller. Tiderne, hvor briller blev betragtet som “kedelige”, er for længst ovre.

Få et bedre look med nye briller og scor din kommende kæreste

Hvis du er en fyr, der er bange for at bruge briller, fordi du tror, at damerne måske ikke kan lide dig! Så tænk dig om…

Tilføj dit yndlingspar briller, for når du bærer briller, forøger det bare din attraktionskraft.

Det samme gælder også for damerne, for briller får også kvinder til at se mere tiltalende ud.

Her er nogle grunde til, at fyre med briller ser godt ud, og det samme gælder for kvinder!

1. Fokus på fremtiden, bogstaveligt talt

De fleste fyre med briller ser ud som mennesker, der har ambitioner og er klar til at gøre, hvad der skal til for at opnå dem. På samme måde ser damer en fyr med briller som en potentiel partner, de kan planlægge en fremtid med. Hvem ved, en fyr med briller kunne vise sig at være den ideelle livspartner. Fingrene krydses!

Få et bedre look med nye briller og scor din kommende kæreste

Vær smart med briller

Jeg ved ikke med dig, men jeg har altid beundret mennesker, der bare udstråler intelligens. Du ved nok, hvad jeg mener – de er praktiske, belæste og professionelle. Og et af de mest effektive træk, der får en person til at virke klog og intelligent, er et par briller. Uanset om det er de tykke nerdede briller eller de trendy briller uden stel, så sender de et signal om intelligens og indsigt.

LÆS MERE  Her er en række grunde til, at fyre med briller ser fede ud, og det samme gælder for piger!

Få et bedre look med nye briller og scor din kommende kæreste

3. Passioneret fyr

De fleste piger vil gerne date en lidt klodset fyr med briller, der i hemmelighed er en helt og vil redde verden. En fyr med passion og briller er alt, der skal til for at gøre os glade!

4. Elsket af forældre

De fleste fyre med briller virker pålidelige, ansvarlige og uafhængige, og kan klare sig selv økonomisk. De har stabile karrierer og er som skabt til at blive gift. Der er ingen tvivl om, at dine venners forældre vil blive mere end glade, hvis hun tager dig med hjem. Så tag dine briller på og imponer dem med din charme!

5. Moden personlighed

En mand med briller er ikke en social sommerfugl, der flagrer omkring. Han er smart og tænker grundigt over, hvad han siger. Han er rolig og foretrækker at være stille frem for at sige noget, der ikke giver mening. Moden opførsel er virkelig attraktivt hos mænd med briller.

Få et bedre look med nye briller og scor din kommende kæreste

6. En sikker personlighed

Når jeg ser en mand med briller, siger jeg til mig selv: “Han er ikke bange for at vise verden, hvem han er.” Briller er ikke noget, han prøver at skjule eller skamme sig over. Han forstår, at de er en del af ham, og han eje det. I en verden, hvor mange mennesker prøver at være noget andet end dem selv, skiller en mand med briller sig ud som en person med en selvsikker og autentisk disposition.

7. Pålidelighed

Der er noget ved mænd med briller, der skriger ‘du kan regne med mig’. De er ofte vores bedste venner, filosoffer og vejledere. Når vi har brug for hjælp eller står over for problemer, er de altid der for os. De er som vores berømte venner, der kan ringes til klokken 3 om natten!

LÆS MERE  Anmeldelse af Badoo.com

8. Dybt forelsket

De fleste af os vil ikke have briller, og det gælder også de fleste mænd med briller. Selvom det ikke er en fast regel, er mange mænd med briller på udkig efter meningsfyldte og langvarige forhold. Når de dater en kvinde, ser de hende sandsynligvis som en potentiel partner og ikke bare som en kortvarig affære!

Hvorfor kvinder ser mere attraktive ud med briller

Kan du huske, hvordan de skifter en pige fra briller til kontaktlinser i film, når de vil have hende til at se mere smuk eller sexet ud? Og når fyren endelig bliver forelsket i hende, fortæller han hende, at han faktisk bedre kunne lide hende med briller på. Det er så simpelt! Du behøver ikke at tage brillerne af med det samme.

1. Ser klogt ud i studiemiljøet

Det giver virkelig ikke nogen mening at sige, piger med briller er dumme. Det er lige så tåbeligt som at påstå, at fyre med overskæg er klamme. Men på en eller anden måde virker det som om, at kvinder med briller ofte er ambitiøse og fokuserede. De har større ting at tænke på end deres outfit til næste date. De er også gode at tale med og har mange interesser.

Få et bedre look med nye briller og scor din kommende kæreste

2. Rar, reserveret type

Jeg ser en pige, og jeg tænker på at prøve at imponere hende. Men så bemærker jeg hendes briller, og jeg overvejer endnu engang mine intentioner. Ja, det er rigtigt. Piger med briller har den der rare, reserverede udstråling, der siger: “Du kan spilde resten af dit liv på at forsøge at erobre mig, din tåbe.” Og det, at de er utilgængelige og udenfor rækkevidde, gør dem endnu mere attraktive.

LÆS MERE  Blind Dating 2024 - Din guide til blind dating i Danmark

3. Omfavner fuldt ud, hvem de virkelig er

En ting, jeg kan med sikkerhed sige om en kvinde med briller, er, at hun ikke bekymrer sig om, hvad andre synes om hendes udseende. Hvis hun virkelig er en nørd, så omfavner hun fuldt ud sin nørdede side. Og til dem der er interesserede, er der en stærk erklæring: “Accepter mig som jeg er, eller prøv et andet sted!”

Få et bedre look med nye briller og scor din kommende kæreste

De tider, hvor man blev flov over briller, er længe forbi, så find dine blue light goggles frem og gå ud og score!

Skriv en kommentar