God vin styrker dit parforhold

I aften skal jeg have en date med min nye flirt, der kommer over til aftensmad for første gang. Jeg er lidt nervøs, men jeg har lavet lækker mad og tændt stearinlys.

God vin styrker dit parforhold

Jeg er lige ankommet i min nye smukke kjole, du henter en flaske rødvin og skænker den i et glas til mig. Vi smager på den. Men en skuffelse bygger sig op i din mave. Desværre smager vinen af bitre druer. Du ved, at du har fejlet – og på den anden side af bordet forsøger din flirt at skjule, at denne vin er ret dårlig.

Hun er venlig, siger at hun kan lide den, men du kan mærke, at det her ikke er en givende oplevelse for en god aften.

Hele denne fejltagelse startede nede i supermarkedet

For at forstå, hvor det gik galt, skal vi tage et par timer tilbage i tiden.

Kender du det, når du står nede i supermarkedet og prøver at finde en god flaske rødvin eller hvidvin på hylderne, som forhåbentlig er bedre end den sidste gang, du uheldigvis kom hjem med?

God vin styrker dit parforhold

Jeg er sikker på, at du lige har hentet en ny cool vin-app, som kan scanne etiketter, så du nu føler dig helt tryg ved at vælge den rigtige vin. Denne gang kan det ikke gå galt.

Så du bedømte – hjulpet af appen og et flot etiket – at denne vin er meget god og perfekt til i aften, når din nye flirt kommer på besøg for første gang.

LÆS MERE  Hvordan vælger jeg den rigtige skudsikkervest

Men problemet er, at du ikke har nogen anelse om, hvorvidt rødvinen er god. Det er som at købe en bil uden at prøvekøre den. Du tager på en utroligt vigtig aften uden at vide, hvad du går ind til. Og det er det første skridt mod en eventuelt dårlig aften.

Så hvad kan du lære af denne historie?

Gode råd, før du vælger vin

Her er nogle gode tips til at sikre dig en god vin-aften – som tommelfingerregel:

  1. For det første skal du huske at aldrig vælge en rødvin eller hvidvin baseret på dine følelser eller “fordi den har et flotiketetiket”.
  2. For det andet må du aldrig vælge en rødvin eller hvidvin til en særlig dag, hvis du ikke har smagt den før – eller i det mindste fået en god anbefaling.
  3. Vin-apps kan give dig en idé om en vin, men de er usikre, og det er ikke nødvendigvis eksperter, der bruger dem, så vurderingerne kan være meget upræcise.

God vin styrker dit parforhold

Så hvad gør man, når man står over for disse udfordringer, spørger du?

Spørg nogen om råd

En god idé er at tage fat i en person, der ved noget om vin. Hvis du ikke kender nogen, kan du starte med at gå ned i din lokale vinbutik, der har et bredt udvalg og god viden om de forskellige vine. Han eller hun kan helt sikkert give dig et godt råd om, hvad du skal servere til din næste date.

Den eneste ulempe ved disse butikker er, at det kan blive temmelig dyrt. Kvaliteten og den gode service kommer ofte med en højere pris. Men det kan bestemt være givende at få input til, hvordan du undgår at ødelægge din næste dateaften.

LÆS MERE  Hvordan tuner man sin bil

God vin styrker dit parforhold

Et vinabonnement er din ven i nøden

Jeg vil gerne introducere dig til en fantastisk måde at få tilsendt lækkre rødvine eller hvidvine direkte til din dør. Det kaldes et vinabonnement, og hver måned bliver det leveret til dig – ofte med gratis fragt og uden binding, så du kun betaler for de dejlige dråber, så længe du ønsker det. Og du kan være sikker på, at vinen vil falde i god smag hos de fleste.

Nu tænker du sikkert: Men hvad hvis jeg ender med at drukne i vin med et vinabonnement?

Der er ingen grund til bekymring. De fleste steder giver dig mulighed for at vælge så få som to rødvine eller hvidvine om måneden, som bliver sendt direkte til din dør.

De fleste af jer kunder, der abonnerer på vin, er super tilfredse, fordi firmaerne er eksperter i at finde fremragende og dyre rødvine og hvidvine, som er på tilbud hos de store leverandører. Og ved I hvad? Vinabonnementsfirmaerne får så store partier hjem, at de sænker prisen med mindst halvdelen pr. flaske. Det betyder, at I kan få fat i de gode og dyre flasker til prisen af en flaske fra supermarkedet.

Men det er ikke alt. Udover at prisen på et vinabonnement pr. måned kan konkurrere med jeres indkøb i supermarkedet, får I også en ekstra bonus med i pakken: oplevelsen af at åbne jeres æske med rødvine og hvidvine og blive overrasket – præcis som når man pakker et Kinderæg ud.

God vin styrker dit parforhold

Når du har et vinabonnement, får du også en spændende beskrivelse af hver vin, som du og din partner kan nyde at læse op for hinanden. Forestil dig, at I sidder ved et romantisk middagsbord med levende lys, nyder den lækre mad og drikker den gode vin.

LÆS MERE  Derfor er tandblegning et must før din dateaften

Lad os nu tage tilbage til jeres første date – men med en bedre vinafsætning:

Din date træder ind ad døren, du tager hendes jakke og byder hende velkommen. På bordet står en flot indpakkede vinkasse, som I sammen åbner. Inde i kassen finder I to anmeldelser af de to rødvine, flot indhyllet i træuld. Du åbner den ene flaske rødvin, mens hun læser den morsomme anmeldelse. I griner og nyder forventningsfuldt den lækre rødvin. I bliver begge optimistiske og glade; vinen er fantastisk, og aftenen er reddet.

God vin styrker dit parforhold

So to sum up the joyful benefits of a wine subscription

  1. Ordering a wine subscription is easy – all it takes is selecting the number of bottles per month and the type of wine you want. You can often combine multiple types of wine, like white, red, and rosé.
  2. All the wines are tasted and rated by experts who are solely there to ensure your date night is a success. So you can be pretty certain you’ll get a good wine that won’t disappoint.
  3. It’s often cheaper than buying the same wine at a specialty store because wine subscription companies buy a large number of wines at once, securing discounts. And these discounts are passed directly on to you as a wine subscription customer.

Jeg lover dig, at når du åbner kassen, bliver du altid overrasket og får en sjov oplevelse – ligesom et kinderæg! Det er en helt unik følelse at blive overrasket over denne måneds vine.

Men det bedste af det hele er, at du også kan give et vinabonnement som gave ved at købe et gavekort. Så hvis din date bliver til en kæreste, ved du allerede, hvad du kan give hende til hendes næste fødselsdag. En total Win-Win situation!

Skriv en kommentar