Hvad skal jeg skrive til ham Guide til hvad du skal skrive til ham

Når jeg er interesseret i en fyr eller endda forelsket i ham, er jeg altid usikker på, hvad jeg skal skrive til ham. Det kan være svært at finde de rigtige ord, der kan få hans opmærksomhed og forblive i hans tankerne.

Hvad skal jeg skrive til ham Guide til hvad du skal skrive til ham

Jeg må ærligt indrømme, at jeg misundelige de unge. De har det så nemt i dag med at komme i kontakt med folk, de kan lide. De skal bare tage deres telefon og sende en besked.

Hurtigt og nemt. Der er ingen grund til at gå ud af døren, finde personen og banke på. Og man behøver heller ikke at ringe.

Selvom det er hurtigt at skrive en besked til nogen, man kan lide, er det dog ikke altid nemt.

Faktisk kan det være virkelig svært, og der er både risiko for at få skriveblokering, hvor man ikke kan finde på noget at skrive, og man kan også synes, at alt, man skriver, lyder dumt, fjollet, kedeligt eller akavet.

Naturligvis afhænger det af, hvad du gerne vil opnå med din besked, og det bestemmer, hvad du skal skrive. Her har vi samlet nogle idéer til, hvad du kan skrive baseret på, hvad dit formål med beskeden er.

Skriv og aftal en hyggelig aften

Hvis du vil invitere ham til en hyggelig aften i soveværelset, kan du sende en afslappet og frisk besked. Du behøver ikke direkte skrive, at du gerne vil have sex med ham.

LÆS MERE  Her er en række grunde til, at fyre med briller ser fede ud, og det samme gælder for piger!

Der er mange andre måder at gøre det klart, hvad du mener, uden at det behøver at være så åbenlyst for ham. Ved at gøre det på denne måde efterlader du nemlig lidt mystik og spænding til aftenen.

I stedet kan du skrive, at du gerne vil invitere ham over til en øl og en film, at du kan godt bruge noget selskab eller om han ikke vil komme forbi og se, hvordan du bor.

Hvis du vil være helt tydelig med, hvad du mener, kan du spørge, om han ikke vil komme forbi til en omgang Netflix and Chill.

Hvad skal jeg skrive til ham Guide til hvad du skal skrive til ham

Fortæl om dig selv

Hvis der er en fyr, som du synes ser sød ud, eller hvis du kender en fyr, som virker sød, kan du skrive til ham for at lade ham vide, at du har lagt mærke til ham, og at du finder ham interessant.

Det kan virke akavet at starte sådan en samtale helt fra bunden, men du kan sagtens gøre det afslappet og cool uden at det bliver for formelt eller pinligt.

Selvom du måske har lyst til at pakke samtalen ind i andre emner og begynde med noget helt andet, er det bedst at være ærlig.

De fleste fyre sætter pris på ærlighed. På den måde ved både du og fyren, hvad I skal forholde jer til.

Skriver til ham at du har lagt mærke til ham eller har fået et godt indtryk af ham og skriver også, at du gerne vil lære ham endnu bedre at kende.

LÆS MERE  Hvordan scorer man

Hvis du ikke er sikker på, om han ved, hvem du er, kan du kort fortælle, hvem du er, og hvor du kender ham fra. På den måde bliver det ikke akavet, når han er nødt til at spørge, hvem du er.

Skriv og aftal en date

Hvis du vil skrive til ham, fordi du gerne vil invitere ham på en date, er det en god idé at være ret konkret.

Det gør det selvfølgelig altid ekstra spændende, når man er meget ærlig og direkte, fordi man bliver sårbart over for afvisninger og nederlag.

Men det er også den bedste måde at finde ud af, hvor I står, og hvad du kan forholde dig til.

Når du skal være konkret, er det en god idé at have en reel date planlagt.

Gør dig klar til at tænke over, hvad du gerne vil lave, og send også en dato og klokkeslæt som forslag.

Når du har besluttet, hvad vi skal lave, kan du bare skrive til ham og spørge, om han vil tage med dig i zoologisk have på søndag klokken 14.00 – helt afslappet og cool.

Skriv og fortæl ham, at du er vild med ham

Hvis du allerede er blevet forelsket i en fyr og vil fortælle ham, at du er vild med ham, er det bedst at være ærlig.

Ærlighed er vigtig, det gør vejen klar, og så bliver I fri for at lege spil, hvor begge parter er usikre på hinandens følelser.

Disse spil kan hurtigt blive forvirrende og kedelige i det lange løb, så det er bedst at undgå dem.

LÆS MERE  Skabelon til din datingprofil Sådan får du succes

Jeg behøver ikke at sende ham en lang og dybdegående kærlighedserklæring, hvis jeg ikke har lyst til det.

Jeg kan nøjes med at være kortfattet og ærlig. Skriv bare, at jeg er vild med ham, at jeg er interesseret i, at vores forhold udvikler sig, og at jeg gerne vil høre, hvad han synes om mig.

Det kan gøres helt konkret, kort og ærligt, hvis jeg tør.

Jeg venter på hans svar, og så vil jeg vide, hvordan jeg skal fortsætte.

Skriv en kommentar