Hvordan scorer man en fyr Tips til at score mænd

Vi har vist alle prøvet det. Man har øje på en fyr, man gerne vil være sammen med, men man er usikker på, hvordan man skal gøre det.

Hvordan scorer man en fyr Tips til at score mænd

Jeg ved, det kan være svært at finde ud af, hvordan man scorer en fyr. Det kan være den fyr, du møder på klubben, en fyr fra din skole eller arbejdsplads eller endda en fyr, du kender fra et helt andet sted.

Hvis du har undret dig igen og igen og aldrig fundet et svar på spørgsmålet “Hvordan scorer man en fyr?”, så kan vi her på siden hjælpe dig på vej.

Det kan være svært at vide præcis, hvordan man gør det, men her har vi samlet masser af idéer til, hvordan du kan score en fyr, uanset om du vil have en hyggelig aften med aktiviteter på værelset, en date eller endda et seriøst forhold som kærester.

Hvordan du griber det an, afhænger selvfølgelig af, hvilken type forhold du er interesseret i at have med den fyr, du gerne vil score.

Hvis du er tiltrukket af en person og gerne vil tilbringe tid sammen med dem i sengen, kan din tilgang være sjov og pirrende.

Hvis du derimod er interesseret i at have et mere dybdegående forhold til fyre, og måske endda er vild med eller forelsket i personen, skal din tilgang være mere seriøs og engageret.

Hvis du gerne vil score en date, kan det være en fordel at være mere specifik.

Lav en fræk aftale

Hvis du vil lave en fræk aftale med en heldig fyr, du godt kan lide, kan du være mere afslappet.

LÆS MERE  God vin styrker dit parforhold

Spørg personen direkte, om de har lyst til at komme forbi til en hyggelig aften, eller inviter dem på en film og en øl eller en sodavand.

Jeg vil tale med dig om det berømte udtryk Netflix and Chill. Det betyder faktisk, at jeg gerne vil komme hjem til dig og se en film sammen, mens vi slapper af og nyder noget let mad. Det er en smart måde at invitere nogen hjem til en sjov aften.

Hvis du møder en fyr i byen, kan du bare spørge ham direkte, om han har lyst til at tage med dig hjem. Eller du kan starte med at foreslå, at I får lidt natmad sammen, før I går hjem til hinanden. Begge forslag vil sende et klart signal om, hvad du har i tankerne.

En anden klassisk måde at score på er at spørge, om du skal følge ham hjem, eller om han vil følge dig hjem. Så vil han helt sikkert forstå, hvad du tænker.

Få en date

Hvis du er interesseret i en sød fyr og gerne vil lære ham bedre at kende, kan det være en god idé at invitere ham ud på en date.

På en date kan vi mødes og lære hinanden bedre at kende, så det er en god idé at gå på en date, hvis du vil finde ud af, om der kunne være potentiale for mere mellem os.

Spørg ham på en sød måde, om han har lyst til at tage med ud på en date. Gør det klart, at du er interesseret i at gå på en date og ikke bare en aften med at se film og slappe af.

LÆS MERE  Sådan planlægger du den perfekte bryllupsfest

Hvis du inviterer ham hjem til en film og mad, risikerer du, at han tror, han siger ja til noget andet end det, du havde tænkt dig.

En tydelig måde at vise, at sex ikke er det eneste, du er interesseret i, er ved at invitere til en konkret aktivitet, der foregår offentligt.

Find på en sjov eller hyggelig aktivitet, som vi kan lave sammen. Det kan være at gå i biografen, besøge en zoologisk have eller bare tage ud at spise.

Når du vil invitere nogen ud på en date, er det en god idé at være helt konkret. Du kan finde på noget specifikt, som I kan gøre sammen, og gøre det klart, at det er planen. Samtidig kan du foreslå en bestemt dato og tidspunkt.

Hvis du bare spørger, om I skal lave noget sammen en gang, kan det ende med ingenting.

Hvis I gør det sådan, bliver det nødvendigt for én af jer at tage initiativ til at vælge, hvornår det skal ske. Det er bedre at tage initiativet fra starten.

Få en kæreste

Hvis du er forelsket i en fyr, som du virkelig kan lide og gerne vil være kærester med på et tidspunkt, er det en god idé at bruge en mere seriøs tilgang til at flirte med ham.

Hvis du allerede er betaget af fyren eller har et godt øje til ham, er det ofte bedst at være ærlig. Sig direkte til ham, at du kan lide ham.

Det kan føles grænseoverskridende og intimt at åbne op for dine følelser og tanker på denne måde, men det gør det også klart for både dig og ham, hvad I skal forholde jer til.

LÆS MERE  Danske Dating Sites - Find 14 bedste hjemmesider i Danmark

Hvis han ikke er interesseret i dig og afviser dig, er det selvfølgelig svært, men det giver dig i det mindste en klar besked, og så kan du arbejde på at komme videre og undgå at spilde mere energi på det.

Det bedste og mest effektive er at sige det direkte til ham ansigt til ansigt. Hvis du ikke tør det, kan du skrive det til ham.

Skriv en kommentar