Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Som en kristen person kan det virkelig være svært at finde rundt i datingverdenen, af mange forskellige grunde. På mange af de almindelige datingsider bliver der ofte set skævt til brugere med en stærk kristen identitet, og derfor oplever mange kristne også, at de ikke bliver taget seriøst på disse datingsider.

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Jeg tror mange kristne føler sig ubehagelige ved at bruge almindelige dating sider, fordi de fleste brugere er mere interesserede i løse seksuelle forhold og ikke deler den samme kristne tro som dem.

Religiøs dating

Uanset hvilken religion man tilhører, kan det være svært at finde en partner, der deler samme religiøse synspunkter som en selv. Det kan være en udfordring at finde den rette partner, hvis man følger en bestemt religion som islam, jødedom eller kristendom.

Måden, hvorpå man ser livet og dets formål, er forskellig for religiøse mennesker. De er måske ikke interesserede i tilfældig dating og er helt sikkert ikke interesseret i seksuelle forhold uden for ægteskabet.

For religiøse mennesker handler dating i høj grad om at nå et mål.

Jeg må indrømme, at datingverdenen kan være lidt vanskelig at forstå. Der er så mange regler og forventninger, og det kan være svært at finde ud af, hvad der er rigtigt at gøre.

I visse religiøse miljøer er det endda generelt dårligt set at date overhovedet. Man foretrækker at finde en partner indenfor det samme religiøse fællesskab, så man er sikker på at dele den samme tro og livsanskuelse.

Kristendate.dk – En hjemmeside specielt til kristne

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Jeg er en datingside, der er skabt specielt til kristne som dig for at hjælpe dig med at finde den store kærlighed online.

I 2018 blev jeg sammenlagt med SolidLove og er nu den største kristne datingside i Norden.

Jeg er ikke bare en datingplatform – jeg er også et kristent mødested, hvor du kan deltage i debatter, skrive indlæg og dele dine erfaringer som en kristen.

Kristendate.dk er meget mere end blot en datingside. Det er et fællesskab for kristne som dig og mig.

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Fordi det er en datinghjemmeside for kristne, er der ekstra meget fokus på det åndelige. Når jeg leder efter en partner som kristen, handler det om at finde en person, der virkelig forstår og deler mit kristne livssyn.

Tro er selvfølgelig en vigtig del af min tilværelse, så på kristendate.dk er der mange forummer, hvor vi kan diskutere dybe filosofiske spørgsmål om tro og eksistens. Det er dejligt at have et sted, hvor man kan dele sine tanker og få perspektiver fra andre kristne.

På denne platform kan jeg deltage i bønnegrupper og endda diskutere politik, kultur og samfundsforhold. Men der er også plads til mere personlige emner såsom seksualitet, samliv, familieliv og alt muligt andet, der er vigtigt for mig.

På mange måder fungerer kristendate.dk som et samlingspunkt for kristne, hvor vi kan mødes og dele vores tanker og personlige drømme for fremtiden. Det er fantastisk at være en del af et fællesskab, hvor man kan føle sig forstået og accepteret.

Jeg vil fortælle dig om en fantastisk fordel ved kristendate.dk – alle funktionerne på datingsiden er gratis! Det betyder, at du ikke behøver at betale noget for at bruge kristendate.dk. Men vær forsigtig med falske profiler, da mange datingsider lider under dette problem.

Hvad siger Trustpilot?

Kristendate får gode anmeldelser på Trustpilot og opnår 3,5 stjerner ud af 5. En vigtig kritik er dog, at administratorerne på siden ikke gør nok for at forhindre falske profiler i at gentage sig igen og igen.

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Selvom denne side har nogle mangler, er kristendate.dk stadig et fantastisk sted for kristne singler som dig selv.

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Når jeg ser bort fra fejlene, er solidlove.dk, eller som sitet nu kaldes, KristenDate.dk, et fantastisk valg for mig som kristen, der gerne vil date og finde kærligheden på samme måde som alle andre.

Partnermedniveau.dk – Seriøs dating for de kræsne

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Jeg vil gerne klart slå fast, at partnermedniveau.dk ikke er en specifik kristen eller religiøs datingside. Men på grund af hjemmesidens store fokus på seriøs dating er det et rigtig godt valg for dem, der ønsker at finde en partner med kristne værdier uden at føle det som et tabu.

Partnermedniveau.dk henvender sig til veluddannede mennesker, der søger ligesindede partnere. Det er ikke en datingside for dem, der leder efter useriøse forhold eller one-night-stands. Tværtimod er det et sted, hvor man kan finde seriøse, langvarige forhold.

På den måde kan partnermedniveau.dk ses som et godt alternativ til kristendate.dk.

LÆS MERE  Skabelon til din datingprofil Sådan får du succes

Hurtigt overblik

Fordele

 • Mulighed for personlighedstest
 • Gratis oprettelse
 • Brugervenligt system
 • Nichedating
 • Kontrol af profiler

Ulemper

 • Det er en dyr service
 • Der er ikke så mange profiler
 • Du kan få en subjektiv oplevelse
 • Du kan ikke se hjemmesiden uden at være bruger

Til forskel fra kristendate.dk er partnermedniveau.dk ikke gratis. Eller rettere sagt, det er gratis at oprette en profil, men hvis du faktisk vil få noget ud af siden, skal du betale for eksempelvis at sende og modtage beskeder.

Det er et mindre problem hos partnermedniveau.dk, men på dette område adskiller det sig ikke fra mange andre datingsider.

Når du opretter en bruger, skal du udfylde en detaljeret personlighedstest, hvor du kan beskrive dine egne værdier og præferencer for en potentiel partner.

På den måde kan vores algoritme nemt sortere alle de andre brugere fra, som ikke passer til dig. Hvis du vil finde en kristen eller religiøs person, skal du blot sørge for, at vi på partnermedniveau.dk ved det, så vores algoritme kan finde de rette match til dig.

Hvad er prisen for Partner Med Niveau?

Pr. måned

Jeg kan forstå, at du som en person med religiøse overbevisninger måske ikke leder efter en partner med samme religiøse baggrund som dig.

Mange bruger partnermedniveau.dk til at finde en partner, der kan udfordre dem intellektuelt. På den måde kan man som religiøs single finde en partner med en god uddannelse, der kan udfordre og give perspektiv på ens eget livssyn, og det er gensidigt.

Hvis du er på udkig efter en veluddannet partner, der enten kan tilføje perspektiv til din hverdag eller dele dit religiøse livssyn, så er partnermedniveau.dk det helt rigtige sted at starte.

Dating.dk er Danmarks største datingsite.

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

I mere end 20 år har dating.dk været danskernes foretrukne datingside, og der er ingen grund til, at dating.dk ikke også skulle fungere for dig, der er kristen.

Selvfølgelig er dating.dk en stor og populær hjemmeside, hvor mange også er på udkig efter seksuelle forhold eller løse forhold. Det er noget, du skal tænke over, inden du opretter dig som bruger.

Der vil helt sikkert være profiler med eksplicit seksuelt indhold eller intentioner, men det er noget, du kan undgå ved at undgå disse profiler.

På den anden side er der også stor sandsynlighed for, at du kan finde andre kristne mennesker på dating.dk, som ligesom dig søger et seriøst og langsigtet forhold.

Et hurtigt overblik

Fordele

 • Danmarks største datingside med 70.000 profiler
 • Gratis at oprette en bruger

Fordele

 • Super brugervenligt
 • Mange spændende arrangementer

Ulemper

 • Ikke specialiseret i niche dating
 • Priserne er lidt høje i forhold til andre sider

Desværre kan du ikke filtere og vælge andre brugere på samme måde som du kan på partnermedniveau.dk. På dating.dk kan du for eksempel ikke vælge baseret på fælles interesser eller værdier. Det betyder, at du selv skal foretage udvælgelsen, når du gennemser de mange medlemmer.

Men som en kristen person har du helt sikkert styr på dine egne indre værdier, så det er nemt for dig at frasortere de medlemmer, der ikke passer til din smag.

Jeg vil gerne understrege, at dating.dk er danskernes foretrukne datingside af en bestemt grund. Der er mange par, der har fundet kærligheden på denne side, og der findes lige så mange forskellige profiler, som der er mennesker i den virkelige verden.

Hvis du som kristen ikke har noget imod at finde en partner, som ikke er religiøs, så er dating.dk et godt sted at starte. Det er en nem og sikker datingside. Men hvis du føler et behov for at finde en religiøs partner, så er dating.dk en mulighed, men måske ikke den bedste mulighed.

Priser på dating.dk

På dating.dk kan du oprette en gratis profil, men der er også mange fordele ved at opgradere til en betalingsprofil. Når du betaler, får du mange ekstra funktioner, som kun er tilgængelige for betalende brugere. Derfor vælger de fleste brugere at betale for denne service.

Jeg vil gerne dele nogle priser med dig. Hvis du overvejer at abonnere på vores tjeneste, kan jeg give dig nogle oplysninger om priserne. Der er forskellige abonnementsperioder til rådighed. Lad os se på dem:

– For en måneds abonnement koster det 179 kr.

– Hvis du vil have en længerevarende forpligtelse, kan du vælge et abonnement på tre måneder til 129 kr. pr. måned.

– Hvis du ønsker en endnu længere periode, kan du få et abonnement på seks måneder til kun 99 kr. pr. måned.

Så det er de forskellige priser, vi tilbyder. Du kan vælge den abonnementsperiode, der passer bedst til dig. Lad mig vide, hvis du har nogen spørgsmål.

Oh, og før jeg glemmer det, kan jeg også fortælle dig, hvad folk siger om vores tjeneste på Trustpilot. De har givet os nogle gode anmeldelser. Så hvis du har brug for yderligere bekræftelse på vores kvalitet, kan du tjekke det ud.

Jeg ved ikke med dig, men jeg stoler ikke bare på, hvad virksomheder siger om sig selv. Derfor er det fantastisk at have et sted som Trustpilot, hvor jeg kan læse anmeldelser skrevet af rigtige mennesker som mig og dig.

På Trustpilot kan du skrive en offentlig anmeldelse om enhver virksomhed. Dette betyder, at hvis du er i tvivl om, hvor pålidelig eller dygtig en virksomhed er, kan du tage et kig på deres anmeldelser på Trustpilot for at få en bedre idé om, hvad andre mennesker synes.

Forestil dig, at du overvejer at betale for en profil på en datingside som for eksempel Dating.dk. Før du træffer beslutningen, ville det ikke være rart at vide, hvad andre mennesker har oplevet med tjenesten? Dette er hvor Trustpilot kommer ind i billedet. Du kan bruge Trustpilot til at læse anmeldelser fra andre brugere og finde ud af, om det er værd at investere din tid og penge i.

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Men dating.dk har virkelig haft heldet med sig og har fået utrolig mange gode anmeldelser på Trustpilot. Det er faktisk blevet bedømt med 4,3 stjerner ud af 5, hvilket er meget højere end gennemsnittet. Især når det kommer til datingsider er det en ekstraordinært høj vurdering.

Det er ret almindeligt at datingsider får dårlige anmeldelser, fordi det er et sted hvor folk virkelig åbner sig op og viser deres følelser. Men det er ikke tilfældet for dating.dk, hvor der er masser af positiv feedback. Mere end 2800 personer har lavet en anmeldelse af siden.

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Jeg er overbevist om, at Dating.dk gør et virkelig godt stykke arbejde, da de har så mange tilfredse kunder, der endda er villige til at dele deres positive oplevelser på Trustpilot.

Når man dykker ned i kommentarerne på Dating.dk’s Trustpilot-side, bliver det tydeligt, at mange mennesker er glade for deres oplevelse på siden. De nævner især de gode funktioner og den nemme navigation.

Det er også værd at bemærke, at Dating.dk er rigtig dygtige til at give uddybende svar på de få klager, der er i kommentarfeltet. Ofte bliver der enten ikke svaret, eller også får alle det samme, men uden meget indhold.

Match.com – En sikker og populær datingside

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Jeg vil gerne dele med dig nogle gode grunde til hvorfor du, som kristen, bør vælge match.com som din datingside. Som en af Danmarks ældste datingsider, har den et fremragende omdømme og masser af succeshistorier fra par, der har fundet kærligheden her.

På match.com vil du støde på mange brugere, der ikke kun er ude efter faste forhold. Derfor er det vigtigt, at du er klar over, at der kan være indhold, der kan virke stødende for nogle.

Match.com er på mange måder en datingside, der fejrer en mere fri datingkultur. Her går man på mange dates og er måske ikke nødvendigvis interesseret i religion eller faste forhold fra starten. Men det betyder ikke, at det ikke er muligt at finde kærligheden her.

På den anden side har match.com også en række fantastiske funktioner, der hjælper dig med at frasortere de mindre seriøse brugere og finde dem, der er mere på samme bølgelængde som dig.

Et hurtigt overblik

Fordele

 • Det er gratis at oprette en bruger
 • Siden har et flot design
 • Den er mobilvenlig, så du kan bruge den på din telefon
 • Det er en international side, så du kan møde mennesker fra hele verden
 • Der er også arrangementer for enlige

Ulemper

 • Der er ikke så mange danske profiler
 • Kundeservice kunne være bedre
 • Der er ikke specialiseret i niche-dating

Priser for medlemskab

Selvom du kan oprette en gratis bruger på Match.com, kan du også opgradere til et betalt medlemskab. Når du opgraderer, får du adgang til mange flere funktioner, som kan gøre det lettere for dig at finde et match på siden. De fleste mennesker vælger at opgradere, når de opretter en bruger på hjemmesiden.

Jeg vil vise dig vores abonnementspriser for forskellige perioder. De tre muligheder, vi har, er en måned, tre måneder og seks måneder.

Hvis du vælger at abonnere i en måned, vil det koste dig 299 kr. Forståeligt nok vil det samlede beløb for denne periode være på 299 kr.

Hvis du tilmelder dig i tre måneder, vil prisen være 149 kr. pr. måned. Det betyder, at det totale beløb for disse tre måneder vil være 447 kr.

Hvis du foretrækker at binde dig i seks måneder, bliver det endnu billigere. Du betaler kun 79 kr. pr. måned, hvilket giver dig et samlet beløb på 474 kr. for hele denne periode.

Vi vil gerne have, at du vælger den mulighed, der passer bedst til dig. Du kan ændre din abonnementsperiode når som helst, hvis du ønsker det. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Jeg vil gerne tale om priserne på Match.com. Jeg ved, at de ikke er billige, men de er heller ikke de dyreste på markedet. Prisen afhænger af, hvor lang tid du er villig til at binde dig til din profil. Hvis du kun vil have abonnementet i 1 måned og kunne opsige det når som helst, skal du betale 299 kroner om måneden.

Hvad siger Trustpilot?

Jeg har kigget på Trustpilot, og Match.com har en trustscore på 1,2 ud af 5 stjerner, hvilket er ret lavt. Det skal dog siges, at datingsider generelt har en lidt lavere rating i gennemsnit end andre virksomheder. Det kan være fordi, det er et sted, hvor folk åbner sig op og er meget sårbare.

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Jeg kan ikke lade være med at tænke over, hvorfor så mange mennesker har en tendens til at give datingsider skylden, når de ikke er heldige eller succesrige med at finde kærligheden. Det virker som om, at der er langt flere personer, der skriver negative anmeldelser, end der er dem, der skriver positive. Det er virkelig noget at tænke over, når man undersøger en virksomhed på Trustpilot.

Kristen Dating Bedste datingsider til Kristne i Danmark 2024

Jeg har læst kommentarerne om Match.com på Trustpilot, og der er mange mennesker, der er utilfredse med servicen. Nogle af dem føler, at de har betalt for meget for deres abonnement, mens andre ikke har fået svar, da de opsagde deres abonnement.

Jeg kan dog se, at Match.com faktisk svarer på mange af klagerne på Trustpilot. De kan endda give en dato og tidspunkt for, hvornår de tidligere har besvaret en bestemt klage eller opsigelse via mail.

Når du opretter dig som bruger, kan du udfylde nogle søgekriterier. Disse kriterier hjælper Match.coms algoritmer med at finde de brugere, der passer bedst til dig. Jo mere specifik og detaljeret du er, desto bedre chancer har du for at finde en potentiel partner. Du kan heller ikke oprette en profil uden et profilbillede, så du behøver ikke bekymre dig om at blive kontaktet af brugere, du ikke kan se hvem er.

Hvis der alligevel er brugere, som du finder stødende eller ikke ønsker kontakt med, kan du altid blokere dem. Du kan bruge blokeringsfunktionen til at undgå kontakt fra brugere, som ikke har din godkendelse. På den måde kan du være sikker på at være helt sikker på match.com.

Ligesom med dating.dk, skal du være forberedt på, at der vil være mange brugere, som måske ikke er interesserede i religion eller synes, det er et tabu. Men det gode ved match.com er, at du kan oprette en profil, hvor andre kristne medlemmer lettere kan finde dig, og omvendt.

Kort sagt, hvis der er brugere, du ikke ønsker kontakt med, kan du blokere dem for at sikre din sikkerhed på match.com. Og med en profil på match.com kan du finde andre kristne brugere, der har samme interesser som dig.

Det kan være svært for mange af os kristne og religiøse mennesker at finde rundt på datingsiderne. Når man er troende, er man sjældent kun interesseret i et rent seksuelt forhold. Tværtimod vil man ofte finde en partner, der deler ens religiøse synspunkter eller i det mindste forstår dem.

Mange mennesker betragter religion som et tabuemne, og hvis man er åben om sin kristne tro, kan det skræmme potentielle partnere væk. Dette gælder også på mange datingsider. Heldigvis findes der dog også datingsider, der enten fokuserer på kristne dating eller har avancerede søgefunktioner, der gør det muligt for kristne at finde en partner med samme interesser.

I’ve analyzed some of the top dating sites for Christians in this article. I’ve listed both the positive and negative aspects of each dating site, with the hope that this article will make it easier for you to navigate the vast dating world.

If you’re looking for a serious partner who shares your Christian beliefs, I highly recommend trying out kristendate.dk or partnermedniveau.dk. Both sites specialize in serious dating, where the focus is on more than just appearances.

On kristendate.dk, you can definitely find a Christian partner, and with partnermedniveau.dk, you can find a partner who takes your religious viewpoints seriously and may also provide intellectual challenges.

Hvis du ikke er bange for at date og ikke har noget imod en partner, der måske ikke har en religiøs tro, så er Dating.dk eller Match.com muligheder for dig. Begge sider er så store og populære, at du uden tvivl kan finde en partner, der passer perfekt til dig.

Du kan blokere brugerne, som du ikke er interesseret i, og med deres veludviklede algoritmer finder disse dating-sider nemt partnere, der deler dit religiøse livssyn.

Uanset hvilken religion du praktiserer, er der mulighed for at finde kærligheden online. Vi håber, at denne artikel har gjort det hele lidt mere overskueligt for dig.

LÆS MERE  8 inspirerende ideer til jeres date i 2024

Skriv en kommentar