Kropssprog Sådan scorer du kvinder – Alt hvad du skal vide

Hej allesammen! I dag vil jeg tale om en meget vigtig ting – kropssprog. Det er måske ikke noget, du normalt tænker over, men det kan faktisk have stor betydning, når det kommer til at score kvinder.

Når jeg siger “kropssprog”, mener jeg de signaler, du sender med din krop uden at sige et ord. Det kan være alt fra din holdning og bevægelser til øjenkontakt og smil. Kvinder er meget opmærksomme på kropssprog, så det kan være en rigtig god idé at være bevidst om, hvordan du bruger din krop.

Så hvordan scorer du kvinder med dit kropssprog? Lad os se på nogle tip:

1. Vær selvbevidst

Først og fremmest er det vigtigt at være selvbevidst om dit eget kropssprog. Prøv at være opmærksom på, hvordan du står, og hvordan du bevæger dig. Undgå at være for anspændt eller stiv i din kropsholdning. Prøv i stedet at være afslappet og åben.

2. Øjenkontakt

Øjenkontakt er afgørende, når det kommer til at score kvinder. Når du taler med en kvinde, så sørg for at holde øjenkontakt. Det viser interesse og tillid. Men pas på med ikke at stirre for meget, da det kan virke skræmmende.

3. Smil og positivitet

Et smil kan gøre en stor forskel, når det kommer til at score kvinder. Det viser, at du er venlig og åben. Prøv også at udstråle positivitet med din krop. Undgå at krydse armene eller se ned i jorden. I stedet, prøv at være åben og engageret.

4. Læs hendes kropssprog

Det er ikke kun dit eget kropssprog, du skal være opmærksom på. Prøv også at læse kvindens kropssprog for at se, om hun er interesseret. Se efter tegn som smil, øjenkontakt og åben kropsholdning. Hvis hun virker afslappet og lyttende, er det et godt tegn.

5. Vær autentisk

Vigtigst af alt er det at være dig selv. Forsøg ikke at være nogen, du ikke er, for at imponere kvinder. Vær ærlig og autentisk i dit kropssprog. Kvinder værdsætter oprigtighed og ægthed.

Så der har du det – nogle tip til at score kvinder med dit kropssprog. Husk, at det handler om at være bevidst om, hvordan du bruger din krop til at kommunikere. Gør det med selvtillid og positivitet, og du vil have større succes med kvinder. Held og lykke!

LÆS MERE  50 Dating De bedste datingsider for ældre Gratis Oprettelse

Kropssprog Sådan scorer du kvinder - Alt hvad du skal vide

Jeg vil gerne introducere dig til videnskaben om kropssprog og hvordan du kan bruge den til at imponere kvinder, du møder i byen eller på gaden.

Pick Up Artist (PUA) universet er fyldt med fora, hvor der bliver diskuteret teknikker til at score kvinder.

Til sidst i denne artikel vil jeg give dig nogle nyttige links til de bedste tips og tricks til at score kvinder.

Kropssprog Sådan scorer du kvinder - Alt hvad du skal vide

Kropssprogets vigtigste regel

Du bør aldrig basere en vurdering på én enkelt faktor. Når du sidder med armene over brystet, prøver du ofte at beskytte dig selv følelsesmæssigt og signalerer samtidig, at du ikke ønsker at have for tæt kontakt med den anden person. Men det kan også skyldes, at du fryser, ikke føler dig godt tilpas, eller lige har spildt kaffe på din bluse.

Det er derfor vigtigt ikke at drage forhastede konklusioner, men i stedet at lede efter flere tegn, der peger i samme retning. Hvis nogen har armene foldet over brystet, rynker brynene, læner sig tilbage for at skabe afstand mellem dig og dem, og samtidig snører munden misbilligende sammen, kan du med rimelig sikkerhed gætte på, at du har gjort noget, der irriterer personen.

De fleste kropssprogseksperter følger derfor “Fire Reglen”, hvilket betyder, at du skal se efter mindst fire tegn i kropssproget, der bekræfter det samme, før du stoler på signalet.

Hemmeligheden for mænd – Grib kvinden, rør ved hende

[box type=”info”]Fakta

Når vi har mellem halvfems sekunder og fire minutter til at afgøre, om vi er interesserede i nogen, er det ret åbenlyst, at en enkelt sjov bemærkning ikke er det, der afgør det.[/box]

Kan kropssprog aflæses på en fyldt bar med masser af folk og larm?

Mand, tro det eller ej, men det er virkelig her, at kropssprog har sine fordele: det gør ingen forskel, om der er meget støj, for du behøver ikke kunne høre noget, du skal bare kunne se.

Hvis der er mange af os, skal vi finde et godt sted med en god udsigt til hende. Selvom vi ikke kan se alt, kan vi i det mindste holde øje med hende fra taljen og op. Hvis baren er rigtig overfyldt, kan vi holde os til det oplagte: øjenkontakt.

Er hendes kropssprog åbent over for fremmede? Sidder hun afslappet med armene, der ikke er krydset foran kroppen? Eller er hun lukket om sig selv og sidder med armene foldet stramt over brystet og en stiv ryg? Smiler hun og ser venlig ud, eller sidder hun med rynkede bryn og et udtryk, der signalerer, at man bedre tænker sig om, før man taler til hende?

LÆS MERE  11 tegn på at han er utro

Jo mere hun retter på sit tøj og sit hår, jo større sandsynlighed er der for, at hun prøver at tiltrække opmærksomhed ved hjælp af sin krop.

Kropssprog Sådan scorer du kvinder - Alt hvad du skal vide

Okay, jeg tror, hun er interesseret i at møde en, og jeg tror, hun er interesseret i mig. Hvad nu? Skal jeg gå over til hende?

Jeg må indrømme, at det kan være forvirrende, når man ikke er sikker på, hvordan man skal handle i en sådan situation. Men her er hvad du kan gøre:

For nu, just be en lille smule tilbageholdende. Ikke forblive alt for langt væk fra hende, men blot give hende plads. Se på hende og prøv at fange hendes øjne når I begge ser på hinanden. Prøv at sende hende et smil også, så hun kan se, at du genkender hende.

Nå, når I konstant fanger hinandens blikke og smiler, kan du tage mod til dig. Gå over til hende og sig noget lignende:

“Hej, det er så klart, at jeg ikke kan lade vær med at se på dig. Så jeg synes, jeg ville komme hen til dig for at kunne snakke med dig. Vil du have noget at drikke, danse eller maåske lyst til en smøg?”

Det er så simpelt!

Glem de kedelige scorereplikker som “dine øjne er som måneskin der glimter på englevinger” (men hvis du virkelig skal bruge en scorereplik, så brug den altså).

Når vi skal beslutte, om vi er interesserede i nogen, bruger vi mellem halvfems sekunder og fire minutter. Det er ret oplagt, at en simpel joke eller kommentar ikke er det, der afgør det hele. Faktisk får vi 55% af vores indtryk af andre mennesker fra deres kropssprog, 38% fra deres stemmetone og kun 7% fra det, de rent faktisk siger.

Så der er ingen grund til at slå sig selv i hovedet over scorereplikker. Nogle mænd tror, at de er afgørende, men det er de faktisk ikke.

Hvordan ved du, om kvinden, du er på date med, er parat til sex?

– Hun ser dig i øjnene, når I kysser

Jeg kommer tættere på og rører meget ved dig. Og så trækker jeg tavs mit farvelkys tilbage.

LÆS MERE  Sveder din partner meget om natten

Kropssprog Sådan scorer du kvinder - Alt hvad du skal vide

Hvis hun inviterer dig til middag med lys, romantisk musik og iført noget, der ser nemt ud at tage af, så er det helt sikkert, at hun håber, at vi skal have sex (medmindre hendes mor selvfølgelig sidder i stuen ved siden af).

Endnu en taktik, som piger bruger for at signalere, at det er okay at fortsætte:

Jeg sætter mig tilbage i sofaen og lægger mine ben i dit skød. Hvis du begynder at kæle for mine lægge, så fortsæt op til mine lår. Hvis jeg ikke trækker mine ben væk, er det et godt tegn. Hvis du kysser mig på dette tidspunkt og jeg kysser lidenskabeligt tilbage, er det i orden at begynde at ae mine skuldre og fortsætte til mine bryster. Hvis du får begge hænder under min bluse og bh, og jeg ikke flytter tøjet tilbage på plads, når vi får brug for luft, er det som at sige: “Bare fortsæt”.

Men lad mig også anbefale, at du tjekker om du har forstået mit kropssprog rigtigt ved at spørge mig.”

Hvad er bedst? At fortælle mig hvad du vil, eller kun bruge kropssprog?

Kropssprog siger en masse, men for at være sikker på, at du har tolket tegnene korrekt, siger du bare:

“Hvor er du dejlig, kan jeg fortsætte?”

Bliv ikke forbløffet, hvis hun svarer:

“Det ved jeg ikke rigtigt“, og derefter giver dig endnu et tunge-ned-i-halsen kys, som giver dig indtryk af, at hun også godt kunne tænke sig at blive kysset andre steder. Det er lige præcis sådan en “pæn pige” taler.

Det hun ønsker er, at du forsikrer hende om, at du ikke synes, hun er billig, fordi hun har lige så meget lyst til sex som du selv har.
Ja piger er meget forvirrende 🙂

“Hvor er du dog smuk/flot/sexet” og ting som “Okay, men jeg er bare så vild med at røre dig“. Så vil hun forstå, at du ikke synes, hun er billig, fordi hun har ligeså meget lyst som du har.

MEN

“I’m not sure about that,” she says, sounding uncertain. But if that’s what she says, go ahead and take her word for it. She means it – and under no circumstances should you push any further. It goes without saying, if she says NO, it means NO ��

For more information on how to attract women, check out these links

  • http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/sexperterne/article1747696.ece
  • http://danskpickup.dk/

Skriv en kommentar