Kysseguide 9 trin til det perfekte kys – Hvad venter du på

Jeg ved, at et godt kys kan få de fleste til at føle sig svævende. Endelig har du chancen for at mærke hjertebanken, der får dig og din kæreste til at føle jer helt ør i hovedet af hinandens kys.

Følg denne kysseguide, der tager dig gennem 9 trin og leder dig frem mod det perfekte kys.

OBS – læs nederst på siden for opskriften på et Champagnekys!

Sådan kysser du perfekt – Lær de 9 trin

Et tungekys forbrænder i gennemsnit 12 kalorier. Det kræver noget mundgymnastik at forbrænde det samme som en gin og tonic, men det er en fristende idé.

Giv halsen opmærksomhed

Kys blidt ned ad din partners ansigt og lad din mund vandre, indtil du når halsgruben. Åbn munden og tryk læberne mod gruben. Sug forsigtigt lidt hud ind mellem tænderne. Bid blidt og slip. Når du er ophidset, frigives der endorfiner i blodet, som ikke kun giver intens nydelse, men også blokerer smertesignaler.

Det er forklaringen på, hvorfor et forsigtigt bid føles bedre, når man elsker – men det gælder ikke for alle. For øvrigt er munde også fremragende til at stille spørgsmål som for eksempel “hvordan vil du gerne kysses?”

Tilbage til munden for lidt nip

Tag din elskers underlæbe mellem dine tænder. Drej den forsigtigt og bid og sug blidt. Gør det samme med overlæben. Nip til mundvigene til siden og lige i midten. Overlæben er sværere at nå, så du bliver nødt til at skifte stilling.

Prøv at kysse bagvendt. Stå bag din kæreste, når han eller hun sidder i sofaen. Din kæreste ligger hovedet tilbage for at kysse, så vores ansigter “står på hovedet” i forhold til hinanden. Ifølge Tantra og Tao er overlæben det mest sexede ved en kvinde. Hinduistiske sexhåndbøger hævder, at der løber en nerve direkte fra overlæben til klitoris.

LÆS MERE  Gaveideer til manden der har alt

Er det ikke en god nok grund til at udforske området, drenge? ��

Åbn munden, lad jeres læber mødes og kys på gammeldags facon

Denne grundlæggende teknik betyder, at I presser jeres læber mod hinanden og bevæger jeres munde. Tænk på, hvordan en fisk bevæger munden og efterlign bevægelsen. Den nemmeste måde at variere på er ved at variere trykket.

Gå fra blide, forsigtige kys til hårdere og mere lidenskabelige, efterhånden som I bliver mere ophidsede.

Brug tungen

Jeg har hørt, at de bedste kyssere gør deres tunge stiv som en planke og stikker den ind i munden på deres partner og lader den blive der. Det skulle være virkelig erotisk. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvorfor englænderne kalder tungekys for “french kissing”? De siger, at det kommer fra Bretagne i Frankrig, hvor de opfandt en teknik kaldet maraichinage, hvor man leger med tungerne. Et andet tip er at presse munden sammen med let adskilte læber og lade tungen lege rundt på læberne. Prøv at bevæge tungen frem og tilbage og lav nogle ottetaller. Og når du kysser, kan du sukke eller stønne lidt for at tilføje en anden sans til oplevelsen – hørelsen.

Jeg må sige, at det er ekstremt frustrerende at se, hvor meget vi forsømmer vores høresans. Vi danskere laver alt for lidt larm – vi mangler virkelig følelse og temperament!

Prøv at undersøge din partner med fingrene

Tag et skridt tilbage, se hinanden i øjnene, stik en finger i munden og gør den fugtig. Følg med fingerens spids omridset af din partners læber hele vejen rundt. Lad fingeren hvile nær munden, læn dig frem og vær klar til et godt kys. Lad nu din langfinger glide forsigtigt ind i hans/hendes mund, lige ved mundvigen.

LÆS MERE  Find kærligheden på din næste rejse

Lad fingeren glide langs kanten af jeres tunger og brug den til at udforske, hvad jeres mund gør. En god elsker vil sutte på dine fingre, når de er derinde. Det kan lyde mærkeligt, men prøv det.

Dette er en meget erotisk oplevelse, især hvis stemningen er intens nok.

Bid – men vær forsigtig.

Da jeg var 14-15 år gammel, var jeg stolt af mine sugeaftryk. Men det er ikke længere sådan, når jeg skal præsentere et projekt for en vigtig kunde, og alle 15 tilhørere stirrer på det lilla sugeaftryk på min hals, der skriger: “Jeg tænkte ikke ligefrem på den måde i går aftes” :).

Derudover er det muligt at opnå nydelsen uden at få aftrykkene. I stedet sug som en Nilfisk, brug din mund og læber til forsigtigt at suge om en fold i huden, som du holder fast mellem tænderne.

Øv dig på din håndflade, så vil du straks mærke forskellen på denne teknik og den rytmiske suge, der efterlader aftryk.

Nå, så brug tungen igen

Hvis du virkelig er helt vild med nogen, vil selv en person der ikke bryder sig om kys, indrømme at dette virker 100%. Du skal bruge din tunge til at efterligne de frække bevægelser, som din krop længes efter under sex!

Hvor lang tid varer det perfekte kys?

Der er uenighed om det! Statistikker viser, at et kys i gennemsnit varer omkring tre et halvt minut. Kun 1 ud af 6 mennesker kysser i mere end fem minutter. Mænd er dobbelt så tilbøjelige til at være ligeglade med om et kys varer mindre end et minut – og mindre tilbøjelige til at nyde et, der varer fem minutter eller længere.

LÆS MERE  Anmeldelse af Dating.dk

Medmindre det er ekstraordinært sensuelt, som dit helt sikkert vil være efter at have fulgt denne vejledning 🙂

Bonus: Prøv champagnekysset!

Kysseguide 9 trin til det perfekte kys - Hvad venter du på

Jeg vil fortælle dig om en sjov og romantisk aktivitet, du kan prøve med din kæreste. Alt, hvad du skal bruge, er en flaske boblevand og din kæreste, der ligger på ryggen. Du skal sidde overskrævs på din partner. Læg mærke til, at du skal modstå fristelsen til at synge!

Nu kommer det sjove! Tag en stor slurk af den kolde champagne og lav en nedringning af den i din kærestes mund, mens I kysser. Vent på, at din partner synger, før du lader lidt mere champagne strømme ind i deres mund. Jo mere passionerede I bliver, jo større mængde champagne skulle I tage med. Det ville være endnu sjovere, hvis nogle af det løber ned på jeres hager – så kan I slikke det op bagefter ��

Men pas på, champagnekyssene kan være meget vanedannende, så I kan nemt blive forhindrede. Sørg for at skifte roller – den der giver og den der modtager – for at fortsætte og kunne gå uden besvær. Hvis I gerne vil fortsætte og stadig være i stand til at gå efterpå, kan I erstatte champagnen med cider eller danskvand.

Jeg vil gerne dele en teknik med dig, som jeg har hørt om. Det er en ret interessant teknik, der nogle gange kaldes “blowback”. Det er faktisk en metode, der blev brugt af hippierne til at genbruge røgen fra deres joints.

Jeg har også fundet nogle flere artikler om det perfekte kys, som du måske synes er interessante:

  • Den store kysseguide hos JP
  • Det perfekte kys hos Woman
  • Lær af snave – Vi unge

Skriv en kommentar