Min anmeldelse af Sexhunt.dk

Jeg vil gerne dele mine tanker om Sexhunt.dk – en datingside, der henvender sig til folk, der er interesserede i alt, hvad der har med seksualitet at gøre. Her kan du finde nogen at have sex med, chatte om sex eller bare lære mere om emnet.

Målet med denne side er helt op til dig selv, så længe du ikke forventer at finde seriøse og langvarige forhold.

I al den tid Sexhunt.dk har eksisteret, har der været mere end 200.000 medlemmer på siden.

Du vil med stor sandsynlighed sagtens kunne finde aktive brugere i nærheden af dig, hvis du søger efter personer, du kan mødes med i virkeligheden.

Hurtigt overblik

Fordele

  • Let anvendeligt design
  • Gratis oprettelse
  • Specialiseret dating
  • Erotiske blogs og noveller

Ulemper

  • Betalingsabonnement
  • Inaktive profiler
  • Dårlig kundeservice

Jeg vil gerne tale om Sexhunt.dk’s hjemmeside. Okay, jeg må indrømme, designet er ikke det mest moderne, men det er stadig okay at se på. Og det bedste er, at det er super nemt at bruge! Uanset om du er teknisk minded eller slet ikke, kan du nemt oprette en bruger på siden og komme i gang med at date online – og her handler det om sex!

Noget, du skal vide om Sexhunt.dk

Siden har eksisteret i lang tid og har opbygget et godt ry. Der er masser af aktive mænd, der bruger siden, så der er god mulighed for at finde nogen, der passer til dig. Og ja, der er også kvinder til rådighed! Så der er en god balance, hvilket er vigtigt for at have succes med online dating.

Priser på Sexhunt.dk

Når du først har oprettet en gratis bruger på Sexhunt.dk, så er det smart at opgradere til et betalt medlemskab. Hvorfor? Fordi med en gratis profil er der masser af funktioner, du ikke får adgang til, og det begrænser dine muligheder en hel del. De fleste brugere vælger derfor at opgradere til et betalt abonnement, så de kan få mest muligt ud af siden og nyde alle de sjove og spændende funktioner, der er tilgængelige.

Jeg vil gerne dele priserne for abonnementet med dig. Her er en tabel med forskellige muligheder:

Pr. måned

Nu, lad mig forklare priserne nærmere. Hvis du kun ønsker at forpligte dig til din profil i 1 måned, kan du til enhver tid opsige og vil betale en månedlig pris på 99 kroner. Prisen afhænger af den bindingsperiode, du vælger.

Hvis du vælger en bindingsperiode på 3 måneder, så skal du kun betale 73 kroner om måneden, hvilket svarer til i alt 219 kroner for hele perioden. Hvis du binder dig i 6 måneder, så får du en endnu lavere månedlig pris på 56,5 kroner og betaler 339 kroner for hele perioden.

Prisen starter fra 99 kroner om måneden og der er 200.000 medlemmer.

  • Det er gratis at oprette en profil
  • Hjemmesiden har et brugervenligt design
  • Hjemmesiden er specialiseret i niche dating

Det er vigtigt at tænke over, hvor længe du forventer at skulle bruge din profil, da du kan spare penge ved at vælge en længere bindingsperiode. Hvis du har en idé om, at du vil bruge den i noget tid, kan det være en fordel at binde dig i 6 måneder, da det vil give dig den laveste månedlige pris.

Hvis du bare vil have en hurtig og kortvarig oplevelse på denne side, er det bedst med en 1-måneders binding. På den måde undgår du at betale ekstra for måneder, hvor du alligevel ikke har tænkt dig at bruge profilen.

Siden’s design

Når du kommer ind på Sexhunt.dk’s hjemmeside, bliver du mødt af et meget mørkelilla farvetema, som sender nogle erotiske og seksuelle signaler. Der er et stort billede af en kvinde på alle fire med frækt undertøj på og en pisk i munden. Hvis forsidebilledet ikke allerede har afsløret formålet med denne side, så er der ingen tvivl, når du først er logget ind.

I den øverste venstre hjørne er der et stort Sexhunt.dk logo, og i højre side er der en log ind knap, som også findes på mange andre hjemmesider. Siden er bygget op på en klassisk måde, som er let at navigere, når du besøger den.

På billedet af kvinden og ved siden af hende har du mulighed for at oprette en bruger på denne side. Overskriften lyder “Fræk sexdating, der tænder”. Du kan oprette en gratis profil på kun 1 minut, hvor du skal indtaste dit køn, hvad du søger og dit postnummer.

Under billedet og oprettelsen er der noget tekst, der informerer dig om, hvad siden handler om, og hvorfor du kan få gavn af den. Teksten er ikke alt for lang, men alligevel lidt tæt skrevet, hvilket kan virke uoverskueligt at læse. Alligevel er det god information, hvis du vil have lidt viden om siden, før du opretter dig.

Her får du en oversigt over fordelene ved at oprette en bruger på Sexhunt.dk:

– Gratis oprettelse

Når du opretter dig på Sexhunt.dk, behøver du ikke betale noget. Det er en stor fordel, for så kan du prøve hjemmesiden af, inden du beslutter dig for, om du vil betale for et abonnement til din profil. Som gratis bruger er der dog nogle begrænsninger, så de fleste ender med at opgradere deres profil.

Brugervenligt design

Selvom Sexhunt.dk måske ikke ser så moderne ud, er hjemmesiden stadig meget brugervenlig. Den er nem at navigere rundt på, så du kan hurtigt oprette en profil og bruge de mange funktioner uden problemer.

Niche-dating

Istedenfor de store, generelle datingsider hvor man kan finde alle slags mennesker som søger forskellige ting, kan du her være sikker på, at folk på denne side søger det samme som dig. Du behøver derfor ikke være flov over at indrømme, at du er på udkig efter sex – det er let at finde andre med samme behov som dig.

Frække blogs og historier

På Sexhunt.dk kan du ikke kun kommunikere med andre brugere gennem chat eller beskeder. Du kan også bruge siden til at læse erotiske historier eller se frække billeder. Siden er derfor også for folk, der bare har brug for lidt inspiration og ikke nødvendigvis ønsker at kontakte andre direkte.

Ulemper ved Sexhunt.dk

Selvom der er mange fordele ved Sexhunt.dk, er der selvfølgelig også ulemper:

Medlemskab kræver betaling

Selvom du kan lave en gratis konto på Sexhunt.dk, er der mange funktioner, du kun får adgang til, når du betaler. Hvis du virkelig vil bruge siden og få noget ud af den, er det derfor nødvendigt at betale.

Inaktive brugere

Et stort problem på mange dating-sider er, at der er inaktive profiler. Det sker også på Sexhunt.dk, hvor der nogle gange er brugere, der ikke bruger deres profil længere, men ikke har slettet den. Det kan give indtryk af, at der er flere brugere tilgængelige end der egentlig er.

Dårlig kundeservice

Jeg må sige, at kundeservicen hos Sexhunt.dk ikke er den bedste på markedet. Først og fremmest ignorerer de fuldstændig de klager, der bliver lagt på Trustpilot, hvilket jeg synes er ret dårlig kundeservice. For det andet har de slet ikke en telefonlinje til support. Du kan kontakte dem via mail og telefon, men når du ringer, får du ikke fat i supportafdelingen. Det betyder, at det kan tage lang tid, før du får svar på din mail.

Hvad folk siger på Trustpilot

På Trustpilot har du som forbruger mulighed for at se, hvordan andre forbrugere anmelder virksomheder, de har afprøvet. Det kan være en stor hjælp, hvis du ikke er sikker på, om du skal handle med en bestemt virksomhed. Hos Trustpilot kan du både se en samlet vurdering fra 1 til 5 stjerner og de kommentarer, som folk har skrevet sammen med deres vurderinger.

Det er dog vigtigt at huske, at anmeldelserne på Trustpilot er baseret på personlige oplevelser, og de skal ikke nødvendigvis opfattes som sandheder. De er individuelle og subjektive meninger, og det er vigtigt at huske, når du læser dem.

På Trustpilot har Sexhunt.dk en gennemsnitlig vurdering på 1,7 ud af 5 stjerner, hvilket er lavere end den samlede gennemsnitlige vurdering på 2,5 stjerner. Men det er ikke usædvanligt, at datingsider modtager lave vurderinger. Faktisk er en vurdering på 1,7 stjerner på Trustpilot ikke så lav i forhold til mange andre datingsider. Måske skyldes det, at folk er mere kritiske, når de vurderer datingsider, da det er et sted, hvor de åbner sig op og udviser stor følsomhed.

Det er også almindeligt, at folk med negative holdninger er mere tilbøjelige til at bruge tid på at skrive anmeldelser end folk med positive holdninger. Derfor skal man altid tage disse vurderinger med et gran salt og selv lave sin egen vurdering. De kan selvfølgelig være nyttige, hvis man overvejer at opgradere fra en gratis profil til et betalingsabonnement.

Når jeg tænker på kommentarerne der er skrevet på Sexhunt.dk’s Trustpilot side, så er der mange mennesker der klager over antallet af falske og inaktive profiler på hjemmesiden. Jeg har også bemærket at der er mænd der er utilfredse med forholdet mellem kvinder og mænd. Det kan være et problem hvis der er mange heteroseksuelle mænd på siden der har svært ved at finde en partner på grund af mangel på kvindelige profiler.

Jeg kan se, at Sexhunt.dk ikke reagerer offentligt på nogle af disse Trustpilot-anmeldelser, hvilket måske betyder, at deres service er dårlig. Men det kunne også være, at de har kontaktet folk privat.

Tilbudskoder

Når du bruger Sexhunt.dk, får du meget mere ud af siden, hvis du opgraderer til et betalingsabonnement. Men det kan være dyrt for nogle mennesker, da der ikke er sat penge af i budgettet til en datingside. Derfor er det godt, at du kan bruge tilbudskoder til at spare penge på dit abonnement på siden.

For at finde aktive rabatkoder, kan du bare skrive “rabatkoder Sexhunt.dk” i din foretrukne søgemaskine, som for eksempel Google. Derfra vil du blive vist en masse hjemmesider, der samler alle de aktive rabatkoder. Du vil kun se dem, der har de nyeste rabatkoder til Sexhunt.dk.

Hvis du vil være sikker på, at du ikke går glip af rabatkoder, skal du undersøge det regelmæssigt. Der er ofte nye rabatkoder, som kan hjælpe dig med at spare penge.

Sikkerhed på hjemmesiden

Når du bruger Sexhunt.dk, er det vigtigt, at du føler dig tryg og sikker. Især fordi det er en sex-datingside, kan det være skræmmende at blive afsløret afsløret afsløret. Du ønsker måske ikke, at folk genkender dig derinde. Heldigvis sørger Sexhunt.dk for, at du altid er helt anonym, hvis du ønsker det. På den måde kan du være derinde uden at føle frygt eller holde dig tilbage når det kommer til at udforske dine fantasier.

Nu, lad mig fortælle dig lidt om hjemmesidens ejer. Det er et firma kaldet Cyberfusion ApS. De holder til på adressen Liseborg Toft 66, 8800 Viborg. Deres CVR-nummer er 32269818. Der er også nogle regler og betingelser samt en politik om beskyttelse af personoplysninger, som du kan kigge på, hvis du er interesseret.

Jeg synes, det er et alvorligt problem, som Trustpilot nævner, at der er mange falske profiler på denne side. Det kan virkelig gøre dig usikker, når du bruger den. Det er vigtigt, at du føler, at du kan have tillid til de profiler, du interagerer med derinde. Når der er så mange falske profiler, ved du aldrig, hvem du kan stole på, og det er derfor noget, som Sexhunt.dk bør arbejde mere på at forhindre.

Du kan kontakte Sexhunt.dk på både telefon og e-mail, men telefonen er ikke til support. Hvis du har problemer eller spørgsmål, bør du derfor prøve at skrive en mail til dem. Men det virker som om, at de ikke lægger stor vægt på kundeservice, da de ikke svarer på anmeldelser på Trustpilot eller giver mange oplysninger om, hvordan du bedst får fat i dem. Det kan også gøre dig lidt usikker som bruger, fordi du ikke kan være sikker på at få hurtige svar, hvis du oplever problemer.

Opsummering

I alt kan man sige, at Sexhunt.dk er en fin side til det formål. Der er mange brugere på siden, så du har god sandsynlighed for at finde en sexpartner. Siden byder også på mange andre seksuelle muligheder som noveller, billeder, videoer osv.

Du kan oprette en gratis bruger på vores hjemmeside, hvor du senere kan vælge at opgradere for at få adgang til flere funktioner. Sammenlignet med andre datingsider tilbyder Sexhunt.dk en billig abonnementspris.

Så du behøver ikke at tømme hele sparegrisen for at være medlem.

Det er værd at bemærke, at kundeservice ikke er Sexhunt.dks stærkeste side. Hvis du vægter god service og nem kontakt højt, kan det være et problem her, da virksomheden ikke prioriterer dette område og bruger få ressourcer på det. Du skal derfor være forberedt på, at der kan gå lang tid, før du får svar på en forespørgsel, og at der ikke er mulighed for at kontakte supporten over telefonen.

LÆS MERE  11 tegn på at han er utro

Skriv en kommentar