Sådan giver du en mand komplimenter – 9 gode råd

Jeg er sikker på, at vi alle kender det. Du ser en fantastisk, venlig mand, og du har sådan en lyst til at sige noget pænt til ham, men hvad skal du dog sige?

Sådan giver du en mand komplimenter - 9 gode råd

Jeg er virkelig i tvivl om, hvad jeg egentlig skal sige til en mand. Jeg er vant til at give komplimenter til mine veninder, men det er så anderledes med en mand.

Det virker faktisk som om, mænd generelt ikke får så mange komplimenter, så mon ikke du kan finde et, der passer?

I denne artikel vil jeg guide dig til de bedste komplimenter, du kan give en mand, så du med sikkerhed vækker hans opmærksomhed og nysgerrighed.

Hvad du siger afhænger af, hvordan du kender manden

Selvfølgelig afhænger komplimenterne af, hvordan du kender manden. Det er klart, at du ikke skal sige: “Jeg synes, du ser super sexet ud”, til manden, du ser i Netto en tirsdag eftermiddag klokken fem.

Det kan sætte ham i en yderst ubehagelig og pinlig situation.

Ligesom du heller ikke bryder dig om det, når en mand råber ‘god røv’ efter dig på gaden, vil han nok heller ikke bryde sig om, at en fremmed kvinde kommer hen til ham og siger, at han er sexet, når han vælger bananer.

Her skal du måske starte lidt mere forsigtigt ud.

LÆS MERE  Kærligheden er som vinduer der skal pudses

Hvis det derimod er din kæreste, som du gerne vil overvælde med flotte komplimenter, kan du egentlig bare give den fuld gas – uden at han føler, at han bliver kvalt i kærlighed og komplimenter.

Her kan du sagtens give ham komplimenter som: du er virkelig sexet eller hvor ser du dejlig ud i dag.

Vi er sikre på, at han vil føle sig elsket og få en ekstra portion selvtillid resten af dagen.

Gode komplimenter til mænd med fokus på det ydre

Når du skal give komplimenter til mænd, der har fokus på deres ydre, er der mange ting, du kan lægge mærke til.

Jeg kan godt lide hans stærke og muskuløse arme, hans flotte hænder, hans søde smil og hans duft.

Du kan også være mere specifik og give en kompliment som: du ser virkelig godt ud i den bluse, eller dit hår ser virkelig godt ud i dag.

Hvis du vil gå ind på det mere sexede territorium, kan du altid give komplimenten: du er virkelig god i sengen, eller når du siger eller gør sådan der, tænder det mig helt vildt.

Du kender det sikkert fra dig selv: hvem har ikke lyst til at vide, at de er gode i sengen?

Det er en kompliment, som mange kan leve længe på, og som med sikkerhed giver ham selvtillid.

Gode komplimenter til mænd med fokus på det indre

Du kan også vælge at give komplimenter til mænd, hvor fokus er på det bløde indre.

Her kan du fokusere på, at du synes, han er sjov, og at han altid får dig til at grine, uanset hvor trist og kedelig en dag du har haft.

LÆS MERE  8 inspirerende ideer til jeres date i 2024

Et kompliment til en mand, som aldrig helt fejler, er at sige: du gør mig tryg eller jeg føler mig meget tryggere når jeg er sammen med dig.

De fleste mænd kan lide at passe på deres kæreste og få dem til at føle sig trygge i deres arme.

Hvis du har børn sammen med manden og vil give ham komplimenter, kan du også fortælle ham, at han er en god far og at du virkelig synes, han gør det godt med at opdrage jeres fælles børn.

De helt klassiske komplimenter til mænd, som også kommenterer på mandens indre, kunne for eksempel være: du er sød, du er klog, jeg beundrer dig virkelig, eller du fortsætter altid med at imponere mig.

Et simpelt kompliment kunne også være dette: Jeg værdsætter dig.

Det er altid skønt at få at vide, at du bliver værdsat i et forhold, og at den anden person kan mærke alt det, du gør, for at sikre, at du har det godt.

Hvis din partner for eksempel afsætter ekstra tid til jer eller altid tager opvasken, efter I har spist, ville det også være oplagt at give et kompliment.

Sådan giver du en mand komplimenter - 9 gode råd

Sådan kan du give en god kompliment

Når du vil give komplimenter til mænd, er det vigtigt, at du kender modtageren godt.

Hvis du ved, at modtageren ikke kan lide at få komplimenter om sit udseende, bør du undlade at starte med at sige, at han ser dejlig ud.

I stedet kan det være en god idé at give en kompliment om noget indre og derefter snige ind, at han også ser dejlig ud i den blå rullekravesweater.

LÆS MERE  Anmeldelse af Badoo.com

Husk også at tage hensyn til jeres relation. Hvis du for eksempel ikke ønsker et romantisk eller seksuelt forhold til en mand, skal du være forsigtig med, hvordan han modtager dine komplimenter.

Du kan for eksempel sige til din kollega, at hans nye frisure klæder ham, men hvis du hver dag komplimenterer hans udseende, kan han få indtryk af, at du er romantisk interesseret i ham.

Skriv en kommentar