Speed dating spørgsmål – Hvad kan man spørge om til speed dating

Hvis du skal til speed dating, er det en god idé at have nogle spørgsmål klar. Speed dating handler i bund og grund om at lære den anden person hurtigt at kende, og det kræver, at du stiller nogle spørgsmål.

Speed dating spørgsmål - Hvad kan man spørge om til speed dating

Når vi ved, at vi skal stille spørgsmål til en person, vi ikke kender, og at vi skal gøre det på kommando, kan vi lige så godt være forberedt. På den måde undgår vi pinlig tavshed og forbliver ikke tomme for ord.

Det er vigtigt, at vi stiller spændende spørgsmål, så vi ikke virker kedelige eller tørre. Men vi må også passe på ikke at stille for underlige eller utraditionelle spørgsmål, der gør det svært eller akavet for dem at svare, hvor vi bare virker dumme.

Her på siden har vi samlet nogle forslag til spørgsmål, som du kan stille.

Det er en god idé at stille forskellige typer af spørgsmål, så du viser både en mere sjov og mere seriøs side af dig selv.

Derfor har jeg samlet nogle sjove, alvorlige, praktiske og personlige spørgsmål, som du kan stille på en speed date.

Hvis du skal på en speed date, er det en god idé at have et par sjove spørgsmål klar. Disse spørgsmål kan være en god icebreaker og hjælpe jer med at starte en samtale og få humøret til at stige.

Men vær forsigtig med at stille alt for intime eller seksuelle spørgsmål, medmindre det er i den ånd, at speed daten er fuldbyrdet. Det kan hurtigt give et forkert og ubehageligt indtryk.

LÆS MERE  Min anmeldelse af Beautifulpeople.com

Her er nogle eksempler på sjove spørgsmål, du kan stille:

– Hvilken side af sengen sover du på?

– Hvem var dit største idol, da du var barn?

– Foretrækker du Pepsi eller Coca Cola?

– Hvornår har du sidst lavet en stor dumhed?

– Hvad hed dit kæledyr, da du var lille?

Important questions for a speed date

Life has its playful and serious parts, and it’s a good idea to gauge whether we can be a match on the more serious aspects of life, too.

That’s why it’s a good idea to ask about some of the serious topics that matter to you.

For example, you could ask:

  • Do they want children?
  • What dreams and ambitions do they have in life?
  • Are they open to relocating for a home or city?
  • What values and beliefs do they hold?

These can be heavy topics to bring up on a very short date, so it’s a good idea to prioritize which questions are most relevant to you.

You definitely won’t cover them all if you also want space for other types of questions.

Derfor er det en god ide at vælge de spørgsmål, som du finder mest vigtige.

Hvis du for eksempel ved med sikkerhed, at du gerne vil have børn eller slet ikke ønsker børn, så er det rart at få afklaring om den anden person har samme holdning.

Hvis du derimod ikke har fastlagt, hvor du vil bo, er det vigtigt at vide, om den anden person også er flytbar.

Hvis du er parat til at flytte, behøver den anden person ikke nødvendigvis også at være det.

LÆS MERE  Hvordan flirter man Læs vores 6 råd til flirting i 2024

Praktiske spørgsmål til en speed date

Hvis du vil vurdere, om personen overfor dig er en god match, er det nødvendigt at kende nogle grundlæggende oplysninger om dem.

Det kan derfor være godt at vide:

  • Hvor i landet eller byen personen bor
  • Hvor gammel personen er

Hvilke arbejdstider har vedkommende

Sørg for at du ikke stiller alle praktiske spørgsmål på en gang, da det dermed hurtigt kan virke som et forhør og bliver lidt overrumplende.

Det er ikke sikkert, at det er nødvendigt for dig at blive afklaret med alle de praktiske spørgsmål, men hvis du ved, at du for eksempel har særlige krav til alder, eller du ikke ønsker at flytte fra den by, du selv bor i, så er det meget rart at vide, hvor den anden står på disse områder.

Personlige spørgsmål til en speed date

På en speed date skal I jo lære hinanden at kende og komme ind under huden på hinanden, også selvom I har meget kort tid at gøre det i.

Sørg derfor for at komme ind på livet af hinanden, hvis situationen passer til det, så hele jeres snak ikke kun bliver overfladisk og introducerende.

Jeg vil gerne forklare, hvad en speed date er. En speed date er en meget kort samtale, hvor du møder mange forskellige mennesker på kort tid. Du har muligvis ikke tid til at stille personlige spørgsmål til alle, men hvis du finder en person, som du har god kemi med, kan du dykke lidt dybere og stille mere personlige spørgsmål.

LÆS MERE  Ønsker du en bedre nattesøvn sammen med din samlever?

For eksempel, hvis du vil lære en person bedre at kende, kan du spørge om deres opvækst, deres politiske overbevisninger, deres drømme eller hvor de ser sig selv i fremtiden. Disse spørgsmål kan give dig et bedre indblik i personens personlighed og liv.

Skriv en kommentar