Opbygning af træterrasse tilbydes

​Nyd det gode vejr på en lækker terrasse

Når solen skinner, og sommeren skal nydes, så er der næsten ikke noget bedre end at sidde på en lækker terrasse i haven og nyde det gode vejr, fuglene der synger og måske en god kop friskbrygget kaffe.

Har du endnu ikke terrassen, så kan jeg hjælpe dig med at bygge den. Jeg er en erfaren tømrer, og jeg tilbyder opbygning af træterrasse for kunder i blandt andet Herfølge, Borup, Køge og omegn. Har du en opgave til mig i et af disse områder, så kontakt mig gerne for at høre nærmere, hvis jeg også skal hjælpe dig. Sammen kan vi få gjort din drøm om en ny træterrasse til virkelighed.

3 fordele ved at lade mig stå for din opbygning af træterrasse

Der er flere fordele ved lige netop at lade mig og mit tømrerfirma bygge din nye terrasse i træ i din have. Når du vælger at lade mig bygge en ny træterrasse i din have, så kan du blandt andet forvente:​

  1. Jeg har sans for detaljerne
  2. Jeg sætter dig og dine ønsker i højsædet
  3. Jeg sikrer en korrekt og holdbar opbygning af træterrasse

​​Hvad koster en træterrasse?

Jeg tilbyder en konkurrencedygtig pris på både opbygning og lægning af træterrasse. Ønsker du at få beregnet en specifik pris på lige netop din opgave, så kontakt mig gerne og fortæl om dine ønsker og behov.​

Herefter vil jeg udarbejde et konkret tilbud, der både er gratis og helt uforpligtende, så du på forhånd ved, hvor meget din nye terrasse i træ kommer til at koste dig.​

Ønsker du høj kvalitet til skarpe priser? Så byg en træterrasse sammen med mig. Jeg står klar med kompetent rådgivning og vejledning, så vi sammen kan sikre os lige netop den opbygning af træterrasse, som du drømmer om.​

ANMELDELSER

Hvad mener mine kunder?

Jeg har mange gode anmeldelser og udtalelser, fra tidligere kunder.

​Læs dem alle på Facebook, eller indhent et uforpligtende tilbud på din opgave.​

"Problemfrit forløb og god rådgivning"

Havde besøg af Bo som skulle lukke en side i carporten med fibercement. veldudført arbejde.

Dejligt for hurtigt udrykning.

Anders Jensen

"God og hurtig service!"

Jeg har lige haft brug for Bo til at ordne et større hul i mit nedsænkede loft. Arbejdet er udført professionelt og smukt. Jeg er helt tilfreds.

Mette-Lise Løcke

"Kan varmt anbefales..."

Bo fra A-B Træbyg fik lavet mit garage tag. Aftalt tid til aftalt pris og super professionelt lavet - kan varmt anbefale A-B Træbyg.

Bjarne Kristensen

Se flere anmeldelser på Facebook​

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Jeg løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står jeg klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Jeg lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor jeg sammen med mine kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber jeg grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

​Er du interesseret?

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Hvad end du skal have lavet, står jeg klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade mig klare resten! Hos mig er du sikret en professionel og kompetent tømrer, hvis du vælger mig som din samarbejdspartner ved dit næste byggeprojekt.

Du kan trygt ringe til mig på nummeret herover eller sende mig en mail på info@a-btraebyg.dk. Jeg står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge et kvalitetsbevidst tømrer- og bygningssnedkerfirma.

Jeg besvarer henvendelser inden 48 timer.

Felter markeret med * skal besvares.

 
Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

A-B Træbyg

Møllegården 64, 4681 Herfølge

CVR-nummer: 35328009

Kontaktoplysninger

phone-color 5365 3808

  mail-color info@a-btraebyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​© 2021 A-B Træbyg. Alle rettigheder forbeholdes.